Sanovnik.bg»Мрежата»Симона»Моите форумни теми
Симона
Симона
Новак

Моите форумни теми

СимонаСтранни сънища за татуировки
Здравейте! От известно време насам имам странни сънища за татуировки. При първият ми сън, един човек ме посъветва да си татуирам елементите Земя, вода, огън и любов. Изрично ми каза, че трябва да са татуирани около знака за разбирателство, който е татуиран на лявото ми рамо. При вторият сън, имах малка татуировка от външната страна на лявата ми китка, която изобразяваше цвете. Приличаше на лотус. Много ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с тълкуването. Благодаря.
СимонаНеочаквана помощ насън
Здравейте! Сънувах, че се разхождам и се губя, но си пожелах да намеря човек, който да ми помогне да намеря правилния път. Появи се едно момиче с куче, което ми помогна. Докато вървяхме, тя ме попита как така успявам да се свързвам с другите и каква е тази сила. Последното, което си спомням беше как един глас казва "Акаша".
СимонаПредсказание: Преди Рим и Виена да са паднали
Здравейте! Бих искала да споделя един доста интересен сън, който сънувах преди близо три години и още не мога да разбера. В сънят си бях с един непознат за мен човек и бяхме някъде навън само двамата. Беше ми доста приятно да бъда в неговата компания, както и на на него му беше приятно. След като вечеряхме и отидохме да се преоблечем и съответно да си починем малко, чух един глас да ми казва: "Ти притежаваш силата да промениш света, но не и преди Рим и Виена да са паднали". Стреснах се от този глас,който не спираше да го повтаря и да кънти в стаята, но това, което най-много ме стресна беше,че тези думи се появиха по кожата на мъжа с мен като дамга. Събудих се изключително изплашена от всичко, което се случи в този сън. Ще съм много благодарна ако някой успее да ми помогне с тълкуването на този сън.
СимонаТой се опита да манипулира съзнанието им
Здравейте! Бих искала да споделя странният сън, който сънувах наскоро и ако някой може да ми помогне да го разтълкувам. Целият сън се върти около взаимоотношенията ми с един мъж,който ми е много много смътно познат. В последствие се оказа,че притежаваме възможности,които не са характерни за нормалните хора, а този човек ми беше нещо като наставник. След известно седяхме на една маса с обикновени хора, като т.нар. ми наставник се опитваше да манипулира съзнанието им като ги убеждаваше, че не ме виждат и въобще аз не седя с тях на тази маса. Докато той се опитваше да им въздейства по този начин, аз от своя страна бях впрегнала всичките си сили да му попреча да извършва тази манипулация над горките хора. Силно впечатление ми направи репликата,която отправи към тях след успешното ми надделяване над неговите сили "Виждате ли колко е силна само, а даже не осъзнава силата,която притежава наистина. Съвсем малко ѝ трябва за да се развие напълно." Надявам се да ми помогнете с тълкуването на този сън.