Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Той се опита да манипулира съзнанието им

Той се опита да манипулира съзнанието им

  • 04.05.17 02:33#1СимонаСимонаНовакРегистрация: 04.05.17Град: СофияОтговори: 1Той се опита да манипулира съзнанието им Здравейте!

    Бих искала да споделя странният сън, който сънувах наскоро и ако някой може да ми помогне да го разтълкувам.

    Целият сън се върти около взаимоотношенията ми с един мъж,който ми е много много смътно познат. В последствие се оказа,че притежаваме възможности,които не са характерни за нормалните хора, а този човек ми беше нещо като наставник.

    След известно седяхме на една маса с обикновени хора, като т.нар. ми наставник се опитваше да манипулира съзнанието им като ги убеждаваше, че не ме виждат и въобще аз не седя с тях на тази маса.

    Докато той се опитваше да им въздейства по този начин, аз от своя страна бях впрегнала всичките си сили да му попреча да извършва тази манипулация над горките хора.

    Силно впечатление ми направи репликата,която отправи към тях след успешното ми надделяване над неговите сили "Виждате ли колко е силна само, а даже не осъзнава силата,която притежава наистина.

    Съвсем малко ѝ трябва за да се развие напълно."

    Надявам се да ми помогнете с тълкуването на този сън.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.08.17 04:07#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Той се опита да манипулира съзнанието имВ реалността ще те изпреварят или победят в начинанията ти.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest