Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЗащо? Само умрели ли ще сънувам?
Защо само сънувам, че умират най-близките ми хора. На едната седмица сънувам ,че синът ми се убива с колело,на другата седмица - дъщеря ми я блъска кола,а сега пък сънувам,че майка ми умира в ръцете ми.Какво за бога става с мен-дали ми идва много напрежението или просто много си мисля за тях-не знам. Знам само ,че започвам да се притеснявам и колкото повече мисля какво означава -толкова повече се плаша.Защо-само умрели ли ще сънувам?
АнонименДа вярвам ли на пророческите сънища
Ако наистина е вярно поверието, че на 30 април срещу 1 май сънищата били пророчески аз тогава се плаша. На разсъмване сънувах, че караме колелета с големият ми син и на един завой аз му викам "Внимавай, намали скоростта да не паднеш.",и в следващият момент детето се притъркулва през колелото с главата на пред и се удря в главата, но не само се удря а направо се сурни (хлъзга) по главата. До като сляза от колелото детето вече беше мъртво. И според това да вярвам ли на сънища или не? В този момент малката ми дъщеря ме събуди и ако ви кажа, че не мога да се осъзная къде се намирам и какво става в действителност едва ли ще ми повярвате. Не смея да споделя с никой това, което ми тежи и честно не знам какво да правя.
АнонименВеликденски яйца
В България съществува поверие да се оставя първото червено яйце и по него да се гадае каква ще е годината. Така направих и аз, само че моето яйце се счупи в мига в който съобщиха тъжната вест,че дядото ни е починал.Сега стоя сама и си мисля какво ми е разказвала моята баба,"Слушай,казваше тя,когато яйцето от миналата година го счупиш и вътре е цяло значи годината ще е добра,ако яйцето не е цяло очаквате лоша година". Та затова сега си задавам въпроса каква ли ще ми годината след като яйцето вътре е цяло,но черупката му е строшена на много места.
АнонименНамерих трупа си
Искам да споделя сънят си от тази сутрин. "Вървя с майка си по едни стълби който водят някъде на долу и в един момент някой извика "копай тук"и аз започнах да копая на едно стъпало, тогава се появи един ковчег и в него се намираше моят скелет, който бе като че ли от доста отдавна е там, тогава майка ми кажа че нямало нищо лошо като съм там, след като съм жива. какво може да е това?
АнонименРодих бебе
как да го опиша, не помня началото на сънят си , но края беше много интересен. бях в една стая с голям корем и чаках да родя-тогава без никакви болки започна да излиза бебето , но не видях какво е . казаха ми само че е добре и много голямо
АнонименВиждам как започва да се люлее стаята
Стоя си спокойно в стаята и в следващият момент виждам как започва да се люлее. Уж съм в стаята, но се оказа , че съм в избата и се вижда че покрива на къщата го няма, прането си виси на простора и в следващият момент започна страшното, започна да пада гради и покрив, после аз се развиках хайде давайте да слизаме от тавана че след малко всичко ще падне. Започнахме да слизаме -най напред беше баба ми , после някои се развика "къде е детето"и него подадохме накрая останахме аз и баща ми . Тогава ме събуди алармата и незнам какво стана.