Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Да вярвам ли на пророческите сънища

Да вярвам ли на пророческите сънища

  • 01.05.15 10:54#1тодоркатодоркаНовакРегистрация: 24.05.11Град: ГрадинаОтговори: 1Да вярвам ли на пророческите сънищаАко наистина е вярно поверието, че на 30 април срещу 1 май сънищата били пророчески аз тогава се плаша. На разсъмване сънувах, че караме колелета с големият ми син и на един завой аз му викам "Внимавай, намали скоростта да не паднеш.",и в следващият момент детето се притъркулва през колелото с главата на пред и се удря в главата, но не само се удря а направо се сурни (хлъзга) по главата. До като сляза от колелото детето вече беше мъртво.

    И според това да вярвам ли на сънища или не? В този момент малката ми дъщеря ме събуди и ако ви кажа, че не мога да се осъзная къде се намирам и какво става в действителност едва ли ще ми повярвате. Не смея да споделя с никой това, което ми тежи и честно не знам какво да правя.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.05.15 08:10#2Ground ZeroGround ZeroНовакРегистрация: 18.03.14Град: -Отговори: 11от: Да вярвам ли на пророческите сънища1. Напълно реално е човек като се събуди и временно да не е на себеси, особено когато съня е по-тежък.
    2. Аз получавам загадка на сън, че еди какво ще се случи... и ми се случва без значение дали вярвам в съня или се опитвам да го пренебрегна... Имах няколко такива случаи. Не сънувам точно какво ще се случи, ами символично. Деня не е от значение. Обикновено ми се случваха след 1-2 седмици.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest