Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЕдна мечта
Здравейте на всички. Не знам защо, но реших да направя нова тема за най-прекрасното нещо,а именно мечтите. Аз лично си падам малко мечтателка, да кажем просто, че мечтите винаги са ми помагали в трудните моменти и са ми давали надежда. Въпросът ми е следният-Коя е вашата най-голяма мечта и вярвате ли, че ще я осъществите? Както е казала една умна жена-"Светът принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си".
АнонименКак се тълкува името Елинор
Извинете,че питам точно това, но случайно някой да знае как се тълкува името-Елинор. Търсих го в сайта, но го нямаше, а ми е интересно.Благодаря предварително. :blush:
АнонименМоже ли да има нечий дух или душа при нас
Здравейте! Въпросът ми е следния-Според вас възможно ли е да има нечий дух или душа при нас. Преди 3 години почина баща ми и наскоро се чувствах така сякаш има някой в стаята при мен. Усетих дори и миризмата с която се изпълваше в стаята,когато той беше в нея. Може би си въобразявам, истината е, че вярвам в отвъдното и, че той е някъде там "на небето". Дори си имам една нарочена звезда, че е него и й говоря, когато имам някакъв проблем. Вие как мислите, дали е това което си мисля или така ми се иска? :cry:
АнонименСлучвало ли ви се е да се чувствате самотни
Случвало ли ви се е да се чувствате самотни и различни? Моят проблем е такъв. Всичко започна от това, че детството ми не бе леко, когато бях по-малка. В последствие, започнах да гледам някак по-различно на света като цяло. Проблемът е в това , че няма с кого да говоря. Приятелките ми имат спокоен и лесен живот и това, което ми е минало през главата им е далечно. На моменти се чувстват изключително самотна. Благодаря на тези, които ще ми дадат съвет. ПП: Моля, ако някой си е помислил, че се правя на интересна и искам внимание и съжаление, да знае, че не е така. Точно обратното, затова и искам съвет от тук, където съм анонимна.
АнонименСънувах починалия си баща
Здравейте,аз съм момиче на 13г. Днес сънувах много странен сън. В него бяхме аз,майка ми и починалият ми баща. Най-странното поне за мен е ,че бяхме в сегашния апартамент, в който живея с майка ми, независимо, че когато баща беше жив живяхме другаде. Нека преминем към съня, в него на терасата ни имаше тигър, който се опитваше да се измъкне. По някакъв начин успя, аз за да му отвлека вниманието го замерих с нещо и после баща ми ми каза да бягам. Аз избягах и се скрих в другата стая, като се заключих. След това само чувах гласовете на родителите ми, който обсъждаха тигъра. Някой има ли идея какво означава това? Извинете за объркания словоред и за грешките, но бързах.