Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Случвало ли ви се е да се чувствате самотни

Случвало ли ви се е да се чувствате самотни

  • 22.04.15 05:24#1ЕлинорЕлинорНовакРегистрация: 09.04.15Град: -Отговори: 2Случвало ли ви се е да се чувствате самотниСлучвало ли ви се е да се чувствате самотни и различни? Моят проблем е такъв. Всичко започна от това, че детството ми не бе леко, когато бях по-малка. В последствие, започнах да гледам някак по-различно на света като цяло. Проблемът е в това , че няма с кого да говоря. Приятелките ми имат спокоен и лесен живот и това, което ми е минало през главата им е далечно. На моменти се чувстват изключително самотна. Благодаря на тези, които ще ми дадат съвет.
    ПП: Моля, ако някой си е помислил, че се правя на интересна и искам внимание и съжаление, да знае, че не е така. Точно обратното, затова и искам съвет от тук, където съм анонимна.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.04.15 12:18#2ВасилВасилНовакРегистрация: 20.07.14Град: РусеОтговори: 4от: Случвало ли ви се е да се чувствате самотниЗдравей, да аз съм се чувствал самотен и различен,разбирам за какво става дума.Всеки човек е екзистенциално самотен-никой не може да влезе в мислите ти и да разбере чувствата ти,но ако човек приеме тази самота,може да я превърне в сила.Аз още не съм го постигнал.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest