Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименПостоянно го сънувам
Здравейте, има един човек към когото изпитвам чувствам от много време. Та работа та е там че от няколко седмица го сънувам всяка нощ. Не си спомням много сънищата си, но знам че е той. Примерно ми подарява цвете или просто говорим или просто си е някъде там, случи му се дори да сънувам нещо, което се сбъдна. Не знам дали има някакъв смисъл или си е заради мен. Ще се радвам на мнението ви.
АнонименВъзможно ли е да е магия
Така не става дума за мен а за майка ми. Та винаги когато си намери работа и свикне с нея нещо става и я махат.Така е вече за 8-9 път. Дали е възможно да и е направена магия?
АнонименВлизане в чужд сън
Има ли начин да проникнеш в нечий сън?Моля кажете всичко което знаете спешно е...
АнонименКак се викат духове?
Така колкото и тъпо да ви звучи с едни приятели сме решили да викаме духове...та дайте идеи за ритуали които стават...от тях единствено само аз разбирам от това..смисъл само аз знам рисковете...те искаха да викаме с дъска,но знам че ако се вика дух трябва да знеш как да го изгониш...кажете как да се изгони и при евентуално оплескване на нещата какви може да бъдат последиците...знам че някои ще кажат да не се занимавам,а други ще се присмиват че сме деца ама сериозно който ще се смее да не си дава мнението
АнонименВинаги съм на второ място
имам няколко проблема и не знам какво да правя...моля за съвет Тръгнах с едно момче и скоро ще стане един месец от както сме заедно...проблемът е там че докато говорим по телефона или си пишем е съвсем различен от това което е в действителност...някак си е по-отпуснат по-романтичен...а когато сме заедно което е всеки ден защото учим в едно училище той е по скоро като добър приятел с който се смеем и имаме общи теми...винаги е с някой друг...когато свършим часовете той ми казва чао и си тръгва с неговите приятели а ние се прибираме в еднаква посока...всеки път когато отида при него отнякъде долита някой "разбран" човек,а него дори не го е грижа че съм там и може би искам да останем на саме...колкото и страно да звучи никога не сме излизали някъде само двамата...времето в училище явно му стига и няма нужда да излизаме заедно или немога да си го обясня...винаги си тръгва и ме оставя и винаги се чувствам като второто колело...никога не съм очквала да бъда на първо място в такива взаимотношения защото и аз имам приятели,но работата е там че аз не съм с тях постояно както прави той...и въпреки това го обичам и никога не му казвам нищо...друг проблем е една моя приятелка която изонщо не общуваше с него преди нашата връзка а сега и е като най-добър приятел...дори му беше направила картичка за Св. Валентин на която пишеше че се радва че позава някой като него...не ме е страх от това че не я познавам...точно обратното ме плаши познавам я и знам,че тя е от онези момичета които дори да не изпитват чувства към някой просто имат временен интерес и това ги кара да флиртуват...наскоро разбрах,че са излизали само двамата да купуват подарък за рождения ден на най-добрата му приятелка...дори не ми бяха казали...приятелката ми която ми каза за това каза че не крият нищо и да не правя от мухата слон,но работата е там,че дори не са си направили труда да ми кажат че ще излизат и се почувствах така че все едно той предпочита да излезе с нея пред това да излезе с мен и дори не смята за редно да ми каже,все едно че не е редно да ми казва какво прави че коя съм аз изобщо да се интересувам от това...дори да не крият нищо се държат така все едно го правят и ме дразни...да мога откровено да си призная че ревнувам от нея и то много...тя е много по-красива от мен много по-умна и талантлива...тя е много повече в много отношения и това ме притеснява дайте някакви съвети с това какво да правя защото никой досега не ми каза нормален съвет...никой явно неразбира
АнонименИма ли последствия любовната магия?
Здравейте,ще карам направо.Харесвам едно момче,но той май не проявява интерес.Много го обичам по цял ден плача и никой не може да ме спре.Четох за любовни магии,но знам че всяка магия си има цена.Възможно ли е ако направя магията да си навредя по някакъв начин и колко.Благодаря предварително!
АнонименПриятелят ми плачеше и ме целуна
Сънувах странен сън които не мога да си обясня.Сънят беше блед и не помня от къде започна и как точно свърши,но ясно си спомням един мои приятел.Той беше облян в сълзи,а аз го прегърнах.Впоследствие той ме целуна,интересното беше че когато се събудих бях доволна и даже щастлива въпреки факта че същата вечер претърпях раздяла след 2 месеца връзка.Момчето с което скъсах и този които сънувах са различни хора,но съм много объркана от съня си.Благодаря предварително!