Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Бях в тотална депресия, но открих енергийната терапия

Бях в тотална депресия, но открих енергийната терапия

Бях в тотална депресия, но открих енергийната терапия
Здравейте,

Не знам дали тук трябва да публикувам това, за което се извинявам, но бих искала да ви споделя нещо, което промени живота. Бях в адска депресия, всичко вървеше с краката на долу, проблеми в университета с колегите, скарах се с гаджето си и после за капак и с майка си, от 6 месеца не мога да си намеря работа, ходя по интервюта всичко е о. к ще се обадим и повече нищо . . . направо се чувствах ужасно, изпаднах в тотална депресия, идваше ми да . . .

Мразех всички и всичко нищо не се получаваше както трябва, вече почнах да чета за магии и такива неща, не вярвах в това, но чак такъв карък да съм не исках да вярвам. Споделих с една приятелка за всичко, което ми се струпа на главата последните месеци. Тя ми даде телефон на консултант по енергийна терапия, имала е страшни проблеми в работата си и стреса и дошъл в повече, дори е имало възможност да влезе в болница - случайно го открила в интернет и каза, че резултатите са наистина моментни, по късно решила да се освободи от стреса и всичко негативно не само в работата си, каза да пробвам, няма да сгреша.

Не вярвах но звъннах, бях толкова отчаяна и депресирана, че в онзи момент бих пробвала всичко. Сеанса продължи около 1 час (направихме го по скайп, в къщи се чувствах най-добре) и след това се чувствах страхотно, НАЙ - ВАЖНОТО е че не е необходимо да ходите всеки път когато имате проблем, на самата среща с консултанта ми показа как да си правя сама терапията и какви стъпки да следвам, не можах да повярвам чувствах се много добре, еееееее малко ме заболя главата от притеснение, но след това бях спокойна и някак по-трезво мислеща.

Звучи невероятно, но е факт. Една седмица след първия сеанс и тези, които продължих да си правя сама в къщи ( отнема точно 5 минути, дори и по-малко) ми се обадиха от 3 места за работа, бях кандидатствала преди Великден за тях, на две ме одобриха да започна работа когато мога . . . не знам дали е случайно или не, но аз с всеки ден се чувствам все по-добре, затова и реших да споделя, защото знам в какво състояние бях тогава и как се чувствам сега. . . Ако някой се интересува да ми пише на л. с, ще се радвам ако помогна на някой, който има нужда . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
04.05.2014 13:06
Има един опит военните са го направили отиват при няколко тежко болни хора които вече се готвят да умрат военните им дават витамин це и им казват че това е чудотворно лекарство :D хората повярвали взели "чудотворното лекарство"и на следващия ден започнали да се чустват по добре да се движат
Какъв е извода-човешката психика
Хората са повярвали че лекарството им действа и са се оправили така че магиите и др. глупости не са никво вълшебство а изцяло физика химия и психология но ние хората още от древни времена свързваме всичко с богове магия и не знам си кви други нелепи глупости все пак се радвам че си преодоляма проблемите но тези неща са чиста случайност пак казвам всичко е до човешката психика
1
1
Елена
Елена
04.05.2014 14:39
а военните правят, доста по-лоши и опасни за здравето опити..
0
0
Елена
Елена
04.05.2014 14:38
това се нарича плацебо, правят го много лекари на вън, но не винаги дава ефект
0
0