Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Любовни терзания - поредният странен сън

Любовни терзания - поредният странен сън

Любовни терзания - поредният странен сън
Сънувах тази вечер, че съм в стаята в квартирата си, но беше доста по-различна. Имах съквартирант - бившият ми приятел, който искаше отново да се съберем, но аз бях доста резервирана (явно дори подсъзнанието ми е в конфликт с него ).

Дойдоха ми на гости баба и дядо, за да видят как се справям и особено внимание отделиха на възглавницата ми, или по скоро на начина, по който беше изправена до стената. На съседното легло бившият ми ядеше върху маса, която беше обилно затрупана от доста ятия - предимно сладки.

По едно време се появи момчето, към което изпитвам силни симпатии, но ме е страх да ги призная, предполагам, че той не изпитва същото към мен. Та в хода на съня ми се оказа, че си признах чувствата и изненадващо той отговори, като ме целуна, но целувката беше адски странната - изпитах едно невероятно чувство на уют и топлина, но в същото време си удряхме зъбите и беше изключително неловко!

Той каза, че трябвало да тръгва за работа, но като го погледнах, беше целият облечен в черно и някак бързаше да се измъкне от ситуацията.

През това време бившият ми беше решен да ми докаже колко ме обича, като се разходим по едно крайбрежие на залез слънце, което в последствие пък решихме, че ще е идеалното място за сватбата на наши приятели (тя всъщност не се състоя, но имах задачата да я организирам).

По едно време, докато вървяхме по пясъка, си порязах крака жестоко на една мида и седнах да плача. Раната беше много дълбока, течеше кръв, а в същото време плачех, понеже си бях бръкнала в окото.

Тогава най-добрата ми приятелка(която живее в Берлин) изведнъж се появи, за да ме успокоява и ми разказваше за един рожден ден, на който трябва да отидем, а бившият ми продължи да се разхожда, без да ми обръща внимание.

Каза, че имам тенденцията да се глезя. Тогава решихме да отидем на същия този рожден ден, който се оказа на непознат дядо, но беше невероятно празненство. Другото, което помня, бяха наредените колелета по стените на заведението и някакви спортисти, които се редяха за тоалетната.

Разбирам, че най-вероятно сънят ми е повлиян от ежедневни преживявания, но ми се искаше и да чуя какво би означавала частта с порязването и рожденния ден.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
alex_7727
alex_7727
15.11.2011 15:32
Според мен сънят показва, че се чудиш дали имаш чувства към бившия си приятел и дали да признаеш на другото момче как се чувстваш. По-добре да помислиш и да си изясниш на кой кораб да се качиш!
0
0