Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Търсех нещо в шкафа, но не го откривах

Търсех нещо в шкафа, но не го откривах

Търсех нещо в шкафа, но не го откривах
Здравейте, пиша отново тук, защото днес имах много странен сън и, както винаги, всеки може да открие тук помощ, за разтълкуване на съня си.

И така, успях горе - долу да запомня за какво става дума. Първоначално това, което видях, беше, че бяхме до село - в един апартамент. Беше ми познат, но сякаш не.

И там до мен имаше някой, май беше моят приятел или дори съпруг. Чакаше ме пред вратата с едни огромни торби с неща. Аз постоянно се разхождах къде ли не.

Една жена спеше в хола и ми казаха да я събудя, защото закъснявала за работа. Събудих я, беше някъде седем и пет и десет, но не мога да кажа дали беше сутрин или вечер.

След това, по много странен начин се озовах на село и баба ми беше там, в къщата, която не беше същата. Мазето беше изнесено отстрани и беше голямо.

Аз се разхождах, имаше много неща, но най - голямо влечатление ми направиха бебешките храни. Знаех, че са от моето детство и имаше един шкаф - огромен.

Исках да видя какво има вътре, но не успях да видя. След това дойде едно съседско дете, дойде при мен и започнахме да разглеждаме нещата. Отидохме до шкафа, но не успяхме да видим какво има вътре.

Надявам се този сън да има решение и да разбера, с ваша помощ какво може да означава. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати