Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»След раздялата само ме ругае и ми желае смърт

След раздялата само ме ругае и ми желае смърт

След раздялата само ме ругае и ми желае смърт
Здравейте Съжалявам ако ставам досадна, но се нуждая от съвет. Преди седмици с приятеля ми се разделихме, поради простата причина за това, че ревнуваше от всички и всичко. Забраняваше ми да говоря с други момчета, да си пиша, прекрати старото ми приятелство от детинство с приятел. Простих му го, но най-накрая реши да ме зареже, защото много момчета ми харесвали снимките в фейсбук . Това е глупаво дори звучи смешно. Бяхме заедно близо година. .

Махнах го от приятели, като се видим не се поглеждаме, но той не спира да ме притеснява . Постоянно ми пише, казва ми, че ме мрази, хвали се, че си е намерил друга. Затова нямам против, но той прекали. Пожела ми смърт. Животът ме бил убил и по-добре да се хвърля от някъде. Обижда ме много с думи които не съм очаквала да ми ги каже.

Не искам да бъдем заедно вече, заради това, че ме обижда и ругае. Писна ми! Искам да спре да ме тормози, но не спира. Всичко приключи, а той продължава. Боли ме да гледам как човека, който съм обичала ми пожелава смърт без да му мигне окото.
Моля ви дайте ми съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
тя
тя
17.04.2014 22:47
Съгласна съм с Рамбо ограничи всякакъв контакт с него блокирай го за да не може да ти пиши избягвай срещите с него ако все пак продължава го игнорирай или се усмихни покажи му колко ниско е паднал и той сам ще спре като разбере че не те наранява.Успех и смело напред.
3
0
Рамбо
Рамбо
17.04.2014 23:21
Да знаете че името ми е Наско да не помислите че верно Рамбо се казвам :Dтакъв ми е прекора в Перник имам и Наско ментата, Наско нафтата, Халфата,Гордън фриман и др :D
3
3
Рамбо
Рамбо
17.04.2014 21:40
Забравих да добавя щом този човек не те е цени сега значи не те е ценил никога забрави го отпиши го от живота си живота ти просължава а живота е дълъг път през който ще срещнеш и неприятности но и хубави моменти ще се появи нов който ще те обича и ти ще обичаш :-)
10
1
Рамбо
Рамбо
17.04.2014 21:36
За съжаление хората постоянно се филмират спри всякакви връзки с него
Ако досажда много го заплаши с полиция защото все пак това е малаумна работа
И аз имах случай така се разделих с първото гадже и то започна да ме ппиема като смъртен враг ЗАЩО?и аз не знам но това нещо е свръх тъпащина дори вече да не сте един за друг не може ли просто да си тръгне всеки по пътя :-(
Както и да е споко ще отмине всичко и ще си намериш друг който ще те обича истински и ще те цени и дано да ти има доверие за разлика от този
5
0