Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънища след смъртта на бебето ми

Сънища след смъртта на бебето ми

Сънища след смъртта на бебето ми
Здравейте! Миналия месец почина момченцето ми на 50 дни. Броени дни след смъртта му сънувах следния сън:двамата с по-голяма му сестричка спят на спалнята, а аз върша някаква домакинска работа в кухнята. Изведнъж осъзнамам че бебето е починало. С огромен страх приближавам вратата на спалнята и се мъча да го погледна, но не виждам нищо-завит е. След дълго колебание събирам сили и го приближавам очаквайки нещо ужасно, но няма нищо, той си е розовичък, топличък и диша. Започвам да негодувам на глас срещу някакви хора, които казват че е мъртъв и искат да им го дам. Поглеждам към дъщеря ми, ръцете и краката и са един върпу друг на х-сове, очите и са затворени, а на тях има хиксове като нарисувани с флумастер. Устата и е затворена, а езичето отвън. За части от секундата осъзнавам че тя е мъртва и се вцепенявам, а момченцето ми обръща главичка към мен и изкрещява с нейния глас "Мамооооо".

Втория сън беше в нощта преди помена за 9-я ден. Сънувам че раздавам пита-голяма, леко розовееща отгоре, обилно поръсена със захар. Представа си нямам по какъв повод, бяхме двамата със съпруга ми вкъщи и бързахме да излезем. Казах му да сложи мед в една купичка, а аз се върнах за нещо в спалнята. Минавайки след малко покрай кухнята виждам как мъжа ми полива питата направо от буркана. Събудих се. Отидох в кухнята да си направя кафе, а на плота до машината ме чакаше буркана с мед. Мъжа ми търсил нещо в шкафа, буркана му пречел, извадил го и го забравил там. . .
Това са единствените сънища, които сънувах, днес вече е 43-я ден. Дали имат някакво значение?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
22.02.2016 18:21
И аз мисля, че всичко идва от страшната мъка, която те е сполетяла. По принцип бебетата са символ на най-чистата и непорочна част от нас. Те са олицетворение на щастието и надеждите ни за бъдещето. Когато сънуваш мъртво бебе или дете, това е знак, че сте на път да се разделите с илюзиите си. Също така е символ на голямо нещастие. То ви казва, че е време да загърбите грешките от миналото си и да се опитате да промените живота си.
5
0
maria
maria
20.02.2016 18:33
Липсва ти, затова го сънуваш и защото си травмирана...
4
5
Darsi
Darsi
21.02.2016 00:18
Вижда ми се малко...като не броим втория,само веднъж за повече от месец...По принцип досега не съм се уповавала на посланията на сънищата,нито на разни психологически терапии и четива за душата,но човек в мъката си започва да вярва във всичко.
10
15