Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Блъсна ме такси и не помня много след това

Блъсна ме такси и не помня много след това

Блъсна ме такси и не помня много след това
На пешеходна пътека ме блъсна такси. Видях, че има хора на пешеходната пътека и тръгнах да бягам да мина през нея докато хората са още там. До средата когато стигнах ме блъсна таксито, качи ме на капака и след това ме хвърли напред и се блъснах в задния капак на бус. Капака на буса беше двоен и се ударих по средата. От удара ми се стори, че изкривих доста вратите на буса, но на мен ми нямаше нищо.

Шофьорът на таксито дойде при мен и му викам:
Ще се обадя на 112 и ще те съдя (докато го казвам бях в лек шок от катастрофата). Бях се изнервил, че не ме видя.
Обаче видях, че е беден и му казах, че може и да не го съдя. В главата си мислех вече да не го съдя).
Преди да ме блъсне колата бях с един приятел в едно малко кафе(или като кафе нещо) с две момичета(може да е само едно момиче, непомня точно, но сякаш 2 бяха), които не познавах.

Момичето, което помня беше много красиво. Държеше се доста приятно и често ме гледаше в очите. С приятеля, който бяхме там попълвахме някакви листове. Не помня за какво пишехме там. След това излязох не знам защо и на другия тротоар видях случайно 1 приятел, който е станал такси. Видяхме се забързо и тръгнах да се прибирам към кафето и докато пресичам ме блъсна таксито.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
16.03.2014 15:54
Здравей!Доволна съм,че съм успяла да ти помогна! За числата-сънуваш 112 -1 -Бог е с теб,числото 1 е мъжкото начало,или Бог,когато се явява в съня или при други обстоятелства,носи със себе си божиата подкрепа,когато се среща повече,като двойна единца,означава самота,нуждаеш се в подкрепа и я имаш,защото си сам,т.е. сам трябва да разрешиш проблема си,никой не ти помага.Двойката е женското начало,в съня ти означава,че първопричината се крие в жена,която ти е близка или по някакъв начин е свързана с теб.Умната-бъди далновиден и приеми съвет от близък човек,а русата...Това е игра на думи...Избери"умната",ако ли не,то нека да е русата( жена) ,без лоши чувства към русокосите дами! Всичко добро ти желая!
0
0
Denis
Denis
16.03.2014 10:07
Много благодаря за разтълкуването на съня ми. Всичко, което сте написали се оказа истина.
Само не разбрах за числата - Числа-1-Бог е с теб,две единици-самота,2 -женско начало,всичко ще започне от жена,УМНАТА! или русата-решаваш ти.
Бихте ли ми обяснили по друг начин какво означава това.
Между другото немога да повярвам колко вярно сте разтълкували съня ми. Казвам вярно защото тъклуванието съвпада напълно с реалноста. Нито повече, нито по-малко. В шок съм. Признателен съм ви!
0
0
Зетабета
Зетабета
13.03.2014 20:03
Здравей!Сънят ти означава,че си тръгнал не където трябва,подсъзнанието ти изпраща сигнал за приближаваща се опасност-тичаш,пресичаш път-временно ще си уязвим-коли-предвижване напред,автобус-бързо разрешаване на проблем,свързан с работа или учение.Удар,блъскане,болка-неправилно взето решение,хора-думи,клюка,разправия.Очи,гледат те в очите,гледаш очи-някой нагло те лъже,а ти му доверяваш,пишеш,листове-скоро ще узнаеш,кой какъв е и защо такъв е?! ...Жена,момиче-ще се удивиш,че не си разбрал по-рано за измамата.Числа-1-Бог е с теб,две единици-самота,2 -женско начало,всичко ще започне от жена,УМНАТА! или русата-решаваш ти.Успех!
1
0
Denis
Denis
13.03.2014 00:54
Здравейте. Това беше съня ми, който много ме озадачи и немога да го разтълкувам. Писах с надеждата някой да ми обясни какво означава.
Мислех, че пиша в секция сънища.
Извинявам се, че ви подведох. Благодаря за съвета :)
Още се надявам някой да ми обясни какво означава съня ми.
0
0
Зетабета
Зетабета
12.03.2014 23:41
Явно имаш лека амнезия,би било добре да те види лекар.Ако имаш гадене,повръщане,световъртеж,прегледа е задължителен.Написа историята в случай,че хубавото момиче я прочете,случайно,и си спомни за теб?!..Да се надяваме,че го прочете....Таксиста,който те блъсна не поиска ли извинение,или както винаги всеки се спасява както може...Преди да пресечеш,дори ида е зелено,огледай се,защото незнаеш онзи,зад волана на колко ракии е и каква дрога сие друснал.
0
1