Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Аз умрях и всички бяха по-щастливи ...

Аз умрях и всички бяха по-щастливи ...

РумиРумиНовак
Аз умрях и всички бяха по-щастливи ...
Хей, здравейте. . . реших да споделя един от сънищата, който сънувах 3 нощи подред. . .
и така. . . нека започна от начало. . .
Аз бях мъртва и бях в ковчег облечена в рокля, която беше синя(любимият ми цвят). . всички (семейство, приятели и роднини) бяха облечени в разни шарени дрехи (червено, розово, лилаво, зелено. Общо казано шарено) НИКОЙ НЯМАШЕ ЧЕРНО ПО СЕБЕ СИ! . . . и на погребението ми всички се смееха и бяха щастливи, че съм умряла. . . след като ме погребаха всички си тръгнаха.

Oтидоха на някаква поляна и там имаше маси и столове и вместо обичайната храна за погребение(жито и подобни) те ядяха торта на, която имаше надпис "отървахме се от нея" и месо и риба на скара и разни такива неща, дето се ядат по хубав повод. . . а аз бях при тях като дух и се разхождах покрай тях и оглеждах всичко и всички, а те си бяха пуснали силна музика и танцуваха и пиеха и се веселяха(като на голям рожден ден или сватба).
. . . и това е съня ми.

В живота ми съм преживяла много тежки неща и понякога ми се иска да умра и всички ми казват, че не ги интересува за мен и също така, че дали със или без мен живота им ще е същият. Дори родителите ми ми казаха в очите, че не ги е грижа за мен. (да знам може да са го казали в момент на ярост, но си бяха съвсем спокойни, когато ми го казаха, а аз дори не бях им направила нищо, нито пък не бях ги ядосала. . просто си говорехме нормално и те ми го казаха).

Ии. . . да ясно ми е, че никой не ми влиза в положението и около мен "приятелите" ми са само използвачи и да живота ми е някак сиии . . . и аз не знам какъв, но искам да разбера защо сънувах този сън три нощи подред ?
Ако някой има обяснение или просто някакъв съвет, моля коментирайте или ми пишете. . благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ахинора
Ахинора
27.01.2014 19:43
Аз знам,че когато сънува себе си или някой друг човек мъртъв,това означава,че всичко лошо в този човек ще изчезне не че ще умре.Малко ти е шантав съня сигурно си си втълпила,че всички искат да се отърват от теб.Ще ти кажа едно щом на тях не им пука за какво на теб да ти пука за тях ти си гледай живота бъди щастлива повярвай и аз имам близки който вместо да се радват за мен те ми завиждат и ми провалят семейството,но всеки ще си получи заслуженото.Бог ни дава живот и ако нещо се притесняваш не се отчайвай има хора който много неща не могат да направят например да ходят,но не се предават животът е дар и трябва да го живеем добре да бъдем добри и един ден ще бъдем щастливи,а всичко който някога са те обиждали горчиво ще съжеляват,то животът им го връща няма значение мама или тате то ако са лоши такива и ще си останат аз познавам много добре една майка която само използва децата си пък и семействата им провали от завист рано или късно то се връща не може да очакваме,че който прави зло и на него няма да му се случи напротив продължавай напред и ще видиш един ден ще разбереш какъв е истинският смисъл на животът ти.
2
0
Руми
Руми
28.01.2014 02:06
Мхм..Благодаря! :)
0
0
umm...
umm...
27.01.2014 12:54
Или трябва да промениш държанието си (да се държиш по мило и да слугуваш на всички) или изгуби всякакъв контакт с хората (всички!) -по цял ден слушай музика на слушалки,не говори на никой,зъби се на всеки който видиш...изобщо да не ти пука за никой (при мен помага:D)
2
0
Руми
Руми
28.01.2014 02:08
опитах с различни видове държание,но някои хора наистина са инати и държат на своето... и точно заради това за някои дори не ми пука вече...аз живея за мига! :)
Благодаря и на Вас! :)
0
0
Зетабета
Зетабета
26.01.2014 16:37
Да сънуваш своето погребение означава промяна.Да виждаш и чуваш всичко отстрани е знак,че времето за промяна изтича,това подсказва и повтарянето на съня.Храна знак за духовно обогатяване,промяна на духовни ценности,синият цвят символизира агресия,неразбиране,самота,чувства присъщи на сънуващия,веселие и смях сълзи,маси пълни с храна усилията да се променят нещата,не ще отидат напразно.Отношението на околните към Вас зависи от отношението към самият себе си и отговорностите взети към другите и себе си.Явно ви липсва обич и разбиране,а вие давате ли достатъчно!.?Всичко добро ви желая!
4
0
Руми
Руми
27.01.2014 03:07
БЛАГОДАРЯ !!!
Че ми казахте какво точно означава съня ми,а относно това дали давам достатъчно...ами старая се максимално и давам всичко от себе си,за да правя хората около мен щастливи,но на тях все не им достига....
1
0