Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Влюбих се в годеника на приятелката си

Влюбих се в годеника на приятелката си

Влюбих се в годеника на приятелката си
Здравейте,

Казвам се Катя на 32г. и бих желала да ви споделя моята житейска история! ! !

Накратко това е история за една любов, която не трябваше да се случва, но въпреки всичко се случи.

Влюбих се в годеника на приятелката си - неумишлено разбира се. Всеки знае, че човек не може да заповяда на сърцето си.

Всичко започна, когато преди години тя ме запозна с него. Допадна ми много, като човек и усещах от негова страна по специално отношение и уважение. Сигурна съм, че той вътрешно в него таеше скрити чувства към мен-който бяха повече от приятелски, както и аз.

Нито той, нито аз обаче не посмяхме да си кажем истината в очите. Времето си вървеше - аз страдах и таях всеки ден всичко в себе си и вътрешно се измъчвах.

Той реши да се сгоди за нея и чрез кредит инвестираха в жилище и заживяха заедно(не знам дали щастливо). Опитвам се да се да залича тази история от главата си, но все не успявам и не успявам, тъй като се събираме в една компания и колкото и да го отбягвам все се виждаме.

Често се опитвам да страня от него, но понякога не се получава, защото ще е доста странно за другите от приятелския кръг, с който не бих желала да си развалям отношенията.

Две от приятелките ми разкриха ситуацията и разбира се ме упрекнаха.

Аз държа да подчертая, че по никакъв начин и с нищо ни съм попречила на връзката му с моята приятелка, с която се старая да бъда в добри отношения.

Просто съм се примирила с мисълта, че това е една авантюра, която рано или късно ще отмине, но на този етап се нуждая от съвет как да се справя от ситуацията и то по най-безболезнения и деликатен начин.

Ще се радвам да ми дадете най-добрите съвети. Оглеждам се всеки миг за някой друг около себе си, но живея в малък провинциален град, в който избора не е голям, и в който за съжаление остават все по- малко и по-малко млади хора.
Искам вашите съвети -наистина съм много объркана. Незнам как да се преборя с всичко това. Знам, че тази любов е забранена-но засега не виждам изход от ситуацията.


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (19)

Изпрати
мими
мими
04.01.2014 00:09
Само ще кажа, че си слаб характер или безхарактерна. Имай малко морал и се оттегли. Нали ти е приятелка? Толкова много самотни и свободни мъже, точно на приятелката си годеника си харесала.
2
5
keitt
keitt
04.01.2014 12:04
Ми то човек не си избира в кой да се влюби.Не исках така да става-всеки един миг се оглеждам за друг и по никакъв начин не бих застанала между тях.
4
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.01.2014 22:32
Живота не е само забавление и докато ти се забавляваш тя може би страда за своята половинка.Задължителни ли са срещите, та не можеш да се откажеш от тях? Погледни отстрани.Ако някой излиза с твоята любов как ще се чувстваш.За да преодолееш това влечение остави времето да поговори дали можеш без него или не.Тогава ще осъзнаеш чувствата си.
1
1
KIKA
KIKA
05.01.2014 15:48
Бих ти препоръчала да не се събираш с тази компания известно време,за да не виждаш възлюбения си.Но ако желанието ти е по силно....незнам...голям човек си...МИСЛИИ
1
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
03.01.2014 19:06
Каква неприятна ситуация. Как искаш да ти се даде съвет,когато ти против знаците, които много ясно ти се показват, а това,че те са определени един за друг и продължават да живеят заедно, разчиташ на чудо. Най-голяма грешка ще бъде, ако настояваш за това. Не мисли,че си способна да бъдеш приятелка на тази, която искаш да направиш нещастна. Очи,които не се виждат се забравят, а ти си въобразяваш и мислиш,че и той иска същото. Ти си ,в негоните очи, само едно разнообразие. Запомни!!! Не се унижавай.Твоята половина те чака някъде...
5
1
elenakis
elenakis
04.01.2014 10:46
и тъй като знам мисленето на такива като теб,мога да се обзаложа,че тайничко се надяваш да се разделят...ама 99%.преди доста години имах подобен случай с една такава ,,приятелка,,в училище...добре че не се стигна до крайности.от тогава държа приятелките си далеч от мъжа си...все още го правя,че ако се падне някоя като теб,пази Боже..Другото което чета между редовете е че май и тайничко се срещате...ужас...само можа да кажа горкото момиче за годеницата му..
4
6
elenakis
elenakis
04.01.2014 10:40
от такива като теб страда света,каква приятелка можеш да се наречеш ти?виж се само какво пишеш-,,честно казано и той ме забавлява,,ами намериси някой друг,свободен който да те забавлява,отишла се метнала на годеника на приятелката си ....едно е ясно,хората в малките градчета и селца са така......отвращават ме хора като теб.
0
3
Keitt
Keitt
03.01.2014 20:57
Не настоявам за нищо и не бих ги разделила по никакъв начин-не разчитам на чудо.Единственият изход е да не се срещаме толкова често.Може би за него съм разнообразие-но честно казано и той ме разнообразява и забавлява!!!
0
4