Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Неизвестният годеник сложи пръстен на ръката ми

Неизвестният годеник сложи пръстен на ръката ми

Неизвестният годеник сложи пръстен на ръката ми
Здравейте. Предната вечер сънувах много хубав сън, видях значението на нещата, които си спомням, но все пак бих искала и други мнения. Принципно съм необвързана. Тази вечер сънувах, че сме се събрали цялата фамилия у пра баба ми (при положение че съпругът и е починал и той беше там -жив). В един тесен кръг всички танцувахме какво ли не и хоро даже. . дори и пра баба ми и дядо ми. След малко се появи едно момче, което ми сложи годежен пръстен и явно това беше моят годеник, но не успях да видя лицето му. Пръстенът беше красив с голям камък. . . След това излезнахме на вън. Пейзажът беше като в приказките. Една дълга , широка, красива пътека (златна ако не се лъжа ) и отстрани огромни поляни с цветя предимно червени беше наистина хубав сън. Най-странното е че днес когато пих кафе на късметчето пишеше : ''Сърцето ми е твое ''. . Някакси да го свързвам ли със съня не знам. . . Знам че няма нищо общо със останалите, които се публикуват, но наистина ще бъда благодарна ако получа и други мнения. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Кристина Черникова
Няма случайности, бъди сигурна! Най-вероятно скоро ще срещнеш някого или ще научиш, че човек от обкръжението ти има чувства към теб.
1
0
Smilena
Smilena
12.05.2016 18:51
Възможно е . Благодаря
0
0
Пламена M.
Пламена M.
10.05.2016 16:21
Мисля, че или искаш човек до себе си, или скоро ще го срещнеш. Сънищата ни напомнят да следим за малките детайли и да обръщаме внимание на незначителното. Успех!
14
0
Smilena
Smilena
12.05.2016 18:51
Благодаря изключително много . Нещо много странно се случи ,което наистина ме накара да се замисля над съня .. Понеже мога да гледам на кафе и реших да гледам на себе си имаше една фируга ако не се лъжа беше лале ,което е символ на женитба и това още повече ме озадачи . Благодаря отново
2
0