Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Приятелят ми издъхна в ръцете ми

Приятелят ми издъхна в ръцете ми

Приятелят ми издъхна в ръцете ми
Здравейте! На 26 години съм, миналата година преживях най-големия ужас в живота си - приятелят ми, с когото живеех, почина в ръцете ми внезапно. От тогава не съм на себе си, получавам постоянно кризи на задух, тежест в гърдите, сърцебиене и чувство че ще ми спре въздуха и ще умра.

Ходих по кардиолози, психиатри, психотерапевти-кардиолога каза че нищо ми няма, всичко било на нервна почва, психиатъра ми изписа ривотрил 2 мг, с който си живея до сега и имам чувството, че ако остана без него ще умра. Искам си предишния живот, когато се чувствах спокойна и "нормална".

Сега от най-малкото напрежение получавам тази криза със задуха, просто е нетърпимо. Имам си приятел, чувствам се добре с него, но явно онази случка ми се е отразила много зле психически и не знам как да си помогна. Ако някой има идея, моля да я сподели. Благодаря Ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (43)

Изпрати
pita
pita
17.10.2013 12:51
2000год. преживях подобо нещо и получих същите симптоми...най вече задушаване.опитваш да си вземеш въздух ,но просто не ти стига.Дори и храненето е тридно ... по какви ли лекари не ходих и нищо,просто всичко е на нервна почва ... минала съм всички лекарства ...ксанакс,транксен ,ривотрил ... за момент се чувстваш добре,но спреш ли ги всичко започва от начало...пих около 2 год...и с времето намалих дозата на ривотрила до минимум ...и после ги спрях от самосебе си...осъзнах че не лекарствата ми помагат а психическата нагласа че ги пия ... минаха 13 год. чувствам се добре ,но винаги си остава и при най малкия срив се връща за кратко ...Опитай да намалиш дозата до четвартинка постепено и ги спри.Имам приятели които ми казват аз като не се чувствам добре си взимам един ксанакс и се оправям ... а страното е че това лекарство е с натрупване и еднократна доза няма как да ти помогне ... това е силата на ума и психическата нагласа ... бъди силна и направи и непосилното да минеш през това ...не е невъзможно ...стига да го поискаш ...!
0
0
свилен савов
свилен савов
17.10.2013 01:39
колегата ми загина за секунди и аз го намерих мьртав.ве4е сьм друг 4овек-безкраина апатия.моля те намери ме за да споделим и говорим на тази тема
0
0
Magiq
Magiq
16.10.2013 23:40
Времето лекува.....След години всичко ще е наред...:)
0
0