Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Постоянно сънувам починалите ми майка и дядо

Постоянно сънувам починалите ми майка и дядо

Постоянно сънувам починалите ми майка и дядо
Постоянно сънувам починалите ми майка и дядо по бащина линия. . . Загубата и на двамата бе много тежка за мен! Липсват ми адски и не минава и ден, в който да не се натъжа от липсата им. Вече толкова много години! Доста често ги и сънувам, понякога мълчат и просто си стоят, но понякога са толкова реални, че чак изпадам в паника когато се събудя!

Говорят ми, докосват ме, смеят се или плачат, разказват ми нещичко, или ме учат на нещо. . имам доста починали приятели и близки, но само те двамата ми се явяват така истински! Има ли наистина такива неща като връзка с отвъдния свят по един или друг начин?

Или просто полудявам и е време да се притесня сериозно и да взема мерки, как мислите вие? Казвали са ми, че силната ми обич и липсата, която чувствам, ме карат да ги търся несъзнателно по един или друг начин, вие как мислите?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Стела
Стела
29.10.2013 06:38
Вярвам,че имаме връзка с нашите обични и заминали си от този свят, обични хора. Майка вече не е сред нас, почина преди година и половина, но на няколко пъти я сънувах, никога не казва нищо, но сънищата сами по себе си са показателни. Бъди сигурна,че те обичат и искат да си отново щастлива! Нека почиват в мир! Цени всеки момент от живота!
0
0
Тайна
Тайна
25.10.2013 11:42
Със сигурност има връзка между живи и мъртви и те просто ти липсват но по този начин като ти се явяват искат да покажат че не са те напуснали а са до теб.
0
0
nancy
nancy
20.10.2013 21:09
Просто ти липсват.Съболезнования!
0
0
реми
реми
18.10.2013 16:08
Аз сънувам умрели оше от дете и това за мен е естествено. Вече съм на 53г.и това продължава.Интересното е,че не ги сънувам каквито бяха като живи,а в новото им състояние-млади,здрави и шастливи.Те не говорят,но всичко се разбира по телепатичен начин,бъди спокойна,всичко е наред с теб,всичко е нормално.
0
0
Белкъз
Белкъз
17.10.2013 13:06
радвай се че ги сънуваш , те не са те оставили , бъди щастлива, чрез сънищата ти показват че са с теб научи се да тълкуваш съня си .Може би когато се смеят се радват на нещо което си направила,плачат когато нещо те мъчи, дават ти съвети .винаги приемай с хубаво сънищата и ще видиш колко леко ще ти е
0
0
Добър помощник
Добър помощник
14.10.2013 07:23
Преживяла си тежка загуба и е нормално да ги сънуваш и да ти липсват. Няма защо да се страхуваш от тях, те никога не биха ти навредили. Но недей да се занимаваш с врачки и викане на духове. Тогава наистина ще полудееш.
0
0