Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам чувството, че без него ще умра

Имам чувството, че без него ще умра

Имам чувството, че без него ще умра
Страхувам се, не зная какво да правя с живота си. на 24г. съм семейна с 2 деца, но от около година обичам друг. Имаме проблеми във къщи, постоянно се караме за глупости, затова и потарсих нежност другаде. И я намерих на работното ми място, едно момче много нежно и внимателно с мен, винаги ме изслушва дава ми савети.

Проблемът е не, че не приема децата, а те го спират, да бъде с мен и е прав - та той е едва на 25 г., животът е пред него. Не мога да го задалжа да ми гледа децата. А и се страхува от родителите си, как ще реагират на тази ситуация.

Постоянно мисля за него, имам чувството, че без него ще умра, за тази 1 г. заедно сме били само веднъж, иначе целувки и ласки всеки ден, когато сме сами на работа. Той е моята голяма любов
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
gabiii
gabiii
01.10.2013 09:16
карах цветна бременнос,когато разбрах беше късно
2
0
Лили
Лили
01.10.2013 00:22
В трудна ситуация си с тези две деца, още повече, че и той не е бил никога женен и няма деца. Обмисли всичко много добре. Аз бях в такава ситуация, само че когато срещнах втория си съпруг той беше разведен (макар да беше на 26) и имаше дете. Нямаме никакви проблеми, гледаме си децата и се обичаме много, защото преминахме през какво ли не , за да сме заедно. Но при теб е много сложно, не ми се вярва един 25 годишен да гледа две деца, които не са негови. Трябва безумно да те обича....А и защо си бързала толкова да раждаш, та и 2 броя. Аз като не се разбирах с първия ми съпруг, реших че второ няма да му раждам.
0
0
gabiii
gabiii
30.09.2013 22:03
разума ми го знае но сърцето не слуша
0
0
съветче
съветче
30.09.2013 09:48
Зарежи тая работа с любовника...Истината е че ако заживееш с него предвид и двете ти деца караниците няма да са по - малко... такъв е живота всеки е пич преди да заживеете заедно нещастни...Помисли за децата си. Някога си се влюбила в този човек който ти е направил спомни си защо? Сигурно сте имали много хубави моменти заедно, спомни си ги тези неща припомни ги и на него това ще освежи връката ви. Отидете някъде заедно дайте си шанс. Битовизма убива всяка любов. И с новия ще се получи същото заживеете ли заедно.
1
0