Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Мислиш, че си обичан, но един ден осъзнаваш истината

Мислиш, че си обичан, но един ден осъзнаваш истината

Мислиш, че си обичан, но един ден осъзнаваш истината
Влюбваш се в някой. . Мислиш, че той те обича и че ще направи всичко за теб. Че той е най-прекрасният човек в целият свят.

Оставаш с тези мисли повече от четири месеца. . Обичаш го повече от всичко и си готов да пропътуваш целият свят за да го видиш дори за минута. . Докато един ден. . Просто оставаш зарязан. . След това се съсипваш. . Не спираш да тъгуваш и да мислиш за него. . (Преживяно преди ден) . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 15
58
44
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Нина
Нина
06.01.2016 11:39
Мило момиче,имам връзка от две години и да ти кажа на четвъртия месец не изчезна всичко,а даже напротив. Още в началото се надушват нещата,а именно дали има разбирателство и приятелство между вас. Ако тях ги няма не търси и любов,но предполагам си твърде малка,за да вникнеш в думите ми. След време ще осъзнаеш това,което ти пиша сега и не само ти ,а доста хора на твойте годинки,защото това е един екзистенциален проблем касаещ обществото. А относно тъгата,която изпитваш в момента ? Изживей я.Ти трябва стигнеш до душевен мир с душата си. Искаш да плачеш-плачи. За това е животът,да се учим и да вървим нагоре. :) Успех !
1
0
В
В
22.10.2015 10:24
Не се подлъгвайте от чуства и привързаност при среща с партньор.
Имах дълга връзка която приключи точно поради такава грешка.
После сърцето ми туптеше когато едно друго момиче мислеше за мен, в крайна сметка и това не е фактор.
Фактор излиза че са уважението инразжирателството. Ключовите действия за една сполучлива връзка.
Ако те уважава и разбира след време ще дойде и любовта.
2
0
Тера
Тера
15.06.2015 15:37
"Мислиш, че той те обича и че ще направи всичко за теб." То с мисъл не става...Когато го докаже с действията си в една или друга ситуация, тогава би могло да се твърди горното. Но когато човек е влюбен, той е сляп.
Обикновено така се случва с влюбчивите хора - биват зарязвани. Как за четири месеца обикваш някого? Наивно ми звучи...
Но не тъгувай! Просто поработи върху себе си и не се влюбвай толкова бързо. Така ще си спестиш куп сълзи, безсънни нощи и разочарования.
Успех!
4
4
заки
заки
24.05.2015 21:11
Един си тръгва за да дойде друг на негово място.дерзайте и ще намерите любовта
8
21
Това е Истината!
Това е Истината!
15.05.2015 11:48
Мислиш, че си обичан, но един ден осъзнаваш истината!
1
2
Наташа Стойнова
Наташа Стойнова
12.02.2015 15:28
Поплачи на рамото на най-добрата си приятелка! Нейното искренно съчувствие ще ти даде смелост да продължиш напред! Светът не е свършил! Просто на тази връзка не и е било писано да я бъде. А и щом твоята обич не е оценена, значи човекът до теб не я е заслужил? Желая ти, със сълзите си да изтриеш завинаги тези нещастни за тебе дни и да продължиш с гордо вдигната глава! Истинският още не се е появил, но бъди сигурна че и това ще се случи. Може би в най-неочаквания момент и по-скоро, отколкото си се надявала. Повярвай !
5
3
Мамче
Мамче
30.12.2014 19:29
Здравейте.Всички в живота сме преживяли раздели,по-някога необисни ми ,без отговори,с много болка и дълбоки рани.Някой са намерили ,други не ,но най-важното е да останем силни,да вярваме и никога да не губим надежда.Аз също съм преживяла ,като Вас,но не се отказах,а продължих.Сега до мен е един прекрасен мъж,който ме обича и прави щастлива.Мили дами вярвайте,аз ви го пожелавам...
15
4
Сам
Сам
06.04.2014 11:05
След 11 години изпълнени със радост, щастие, любов, емоции, перипети, брак/развод ,2 пъти раздяла за по 3-4 месеца и отново събиране.... Когато 9 години си живял под един покрив и си делил едно легло.. Когато в момент, в който се чувстваш най-щастлив ти кажат, че всичко приключва заради нейна стара и уж забравена любов от преди 15 години как щяхте да се чувствате?
Когато си се променил до неузнаваемост, за да се чувства човека до теб обичан и сигурен.. Когато мислиш за нея повече от колко за себе си. ... Когато искаш да подредиш живота си и този човек неговата основа. ..получаваш телефонно обаждане, че всичко свършва. Ей така... в миг!
Светът ти рухва...
Остават хиляди въпроси и един факт - почти 1/3 от живота ти е отишъл в кофата. :-(
24
10