Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Той ѝ удари нагъл шамар

Той ѝ удари нагъл шамар

Той ѝ удари нагъл шамар
Станах свидетел на ожесточена схватка между ром на около двайсет години и момиче на поне шестнайсет години.
Всичко започна, когато момичето си поръча кафе в едно заведение, в което бях отседнал с приятел. Донесоха кафето на момичето, тя благодари на сервитьора и сложи захар в кафето си.

След малко до нея дойде циганинът, който започна да й иска пари и да я изнудва. Тя му каза да се дръпне, но той не се отдръпна от нея и даже с цялата си наглост я хвана за блузата и я дръпна към него. Тя си извърна ръката и му каза да си гледа работата, след което той каза нещо на цигански и й удари шамар. Момичето започна да плаче и криеше лицето си, за да не я видят.

Другите хора станаха на крака и започнаха да обиждат нападателя на момичето, след което той доброволно напусна кафенето. Хората го псуваха и обиждаха. Това заслужава този нещастник, че и повече! Вие какво мислите? . . Трябва ли нещо да се промени в държавата ни! ? Например да няма повече цигани и роми! ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
az
az
20.09.2013 09:48
Да трябва и като за начало да се изчисти страната ни от мангали ...
2
3
мен
мен
14.09.2013 10:15
как искате да се промени нещо като вие самия чакате да бъде ударен шамара преди да се намесите и да се възмутите...
0
0
darkshadowqueen
darkshadowqueen
14.09.2013 01:37
Ами трябва да се промени, ама за жалост не става така. И да го удариш не е оферта - 300 черни като него се крият в храстите и ако на единия му се случи нещо лошо, другите веднага го защитават. Това ни липсва на нас, българите, и колкото и странно да звучи, трябва да го научим от циганите - този сплотен дух. Ако ние, българите, бяхме сплотени, вместо да си завиждаме и да гледаме как на другия да му е зле, никога нямаше да стигнем до тук, нито с развитието на държавността, нито тази случка щеше да се развие, както се е развила.
3
0
Воеводата
Воеводата
13.09.2013 22:45
Често срещана гледка просто не е успяла да открадне пари от баща си, както цигана (който и е гадже) и е наредил!Това съм го виждал много пъти в заведения в Обеля. Научете глупавите си дъщери, че това е напаст, да не се ч**ат с цигани, араби и негри!!!
0
0