Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Удари ме електрически ток

Удари ме електрически ток

Удари ме електрически ток
Искам накратко да ви споделя съня си. Сънувах, че си тръгвам от къщата на родителите ми и както си вървях, изведнъж буквално се нанизах на опъната тел.

Тя беше на три реда и аз се вплетох в нея, като горната тел буквално се вряза във врата ми.

Но най-ужасното беше, че по тази ограда от тел, течеше електрически ток, който в момента на контактата ми с оградата ме прониза със страхотна сила.

Усетих електрическото напрежение как минава през цялото ми тяло и най - вече през зъбите ми.

Беше супер неприятно. Както се бях врязла и оплела в тази тел, друсайки се от силния ток, видях как майка ми се затича да ме извади.

Появи се и баща ми. Успяха да ме откопчат и аз седнах на тревата уплашена, но и щастлива, че ми се е разминало най-лошото.

След това изведнъж се озовах в кухня, където готвех варен ориз. Знам, че е шантав съня ми, но съм сигурна, че значи нещо. Дано ми помогнете да разбера значението му.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Асиана
Асиана
18.06.2011 08:14
Всъщност твоето момиченце е зряла жена на 32 год., омъжена, при това и работеща по 11 часа на ден, от което не ми остава особено време за спане, та ти, ако няма какво съществено да кажеш, спести си коментарите или си намери друг мъжки сайт за разглеждане, защото имам натрапчивото чувство, че не си леля, а си чичо.
0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
18.06.2011 02:59
Много спиш моето момиче, момченцата ще те подминат от толкова спане! Това от тъжен опит ти го казвам, а не че ти тълкувам съня лелиното. По - добре започни уроци по леко държане, повече полза ще откриеш. Пази се и умната.
0
0