Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Защо плача, когато влизам в свети места

Защо плача, когато влизам в свети места

Защо плача, когато влизам в свети места
Наскоро посетих черквата в с. Добърско, близо до гр. Разлог. В момента, в който прекрачих прага на двора почувствах силна мъка и заплаках. Толкова ми стана мъчно, че го усещах почти като физическа болка в гърдите. Измих си лицето на аязмото, което се намира в двора и пийнах от водата.

Това обаче не ме облекчи, напротив, не спрях да плача, защото усещах силна мъка. Когато влязох в черквата и слушах разказа на екскурзовода на черквата едва сдържах дъха си за да не хлипам. Преди да отида там бях напълно спокойна, никой и нищо не ме беше разстроило, нито ядосало. Нямам обяснение за това, което се случи.

А това ми се случва за втори път. Първият път беше когато отидох в храма на Ванга в Рупите. И там след като оставихме колата на паркинга и пристъпих в двора се почувствах по същия начин, заплаках.

Беше ми много мъчно на душата, а нямах причина да се чувствам така. Нямам обяснение за всичко това. Моля, ако някой може да ми обясни защо става така, ще бъда благодарна.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
Катерина Н. Петрова
От както съм на 6, след кръщението ми. Престъпя ли в църква, плача. За това рядко ходя. Сякаш наистина в едно помещение е събрана такава емоция, която те облива и инстинктивно плачеш, за да я освободиш.
2
0
Веси
Веси
01.12.2015 13:59
Плачеш, защото има пред кого да плачеш.Така ми каза една възрастна жена, когато влязох в св.Мина...така, че успокой се нищо страшно няма.
4
1
Добромир
Добромир
01.09.2015 23:41
И на мен ми се случва всеки път когато съм на такова място, няма значение къде. Мисля, че отговорът/ обяснението на Ангел е най-правилно, макар, че не съм сигурен.
4
0
зеленооко
зеленооко
01.09.2015 19:31
Според мене усещаш силно енергиите. И лошото на тия така наречени "свети" места е че е доста съмнително да са святи. Но може и да усещаш мъката на духовете, или христовата мъка, защото Христос никога не е говорил да се строят храмове, а е говорил за вътрешният храм Божи в нашите тела. Доста са изопачили думите и учението му от тогава до сега. Има доста изтрадали души , доста хора си изливат отрицателната енергия в тия храмове, а и повечето свещенници не са особено чисти и святи.
8
0
bella_b
bella_b
07.12.2015 16:22
Винаги много силно усещам енергиите, аз съм зодия Риби. Разплаках се в Добърско, на Рупите, в други храмове, но никога не съм плакала в Рилския манастир, например. Затова за мен е странно.
5
0
Ангел
Ангел
23.08.2015 20:36
И аз когато бях на Кръстова гора така се получи,че когато бях пред плачещата икона се рзплаках и аз. Мисля,че това се случва заради силната ни вяра и очакваме помощ защото не ни върви в живота...
6
0
Дамянка
Дамянка
28.05.2015 12:45
И на мене ми се случи същото, но в черквата в Рупите,на Ванга.И аз не можах да си обясня,но сина ми каза,че точно тук съм се срещнала с моите деди.
4
0
Изи
Изи
17.05.2015 13:41
Аз мисля че когато човек се чувства така,изчиства душевна мъка,получава изцеление и за това си почувствала мъка и си плакала.Аз също чувствам същото много често,плаче ми се и имам чувството че ще избухна от емоции.
7
0
Тя
Тя
02.04.2015 11:46
Забравих да допълня, че задължително моля за прошка за допуснатите от мен грехове - умишлени или не и тогава се моля за друго.
4
0