Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Красота е да се влюбиш

Красота е да се влюбиш

Красота е да се влюбиш
Аз бях едно невинно момиченце, много послушно, но много хора ме раниха.. Станах свръхледена.. Но ето, че един ден съдбата ми дари нов живот. Всеки се опитваше да ме спечели, но опитите бяха напразни, но когато се появи само за няколко дни и вече ме плени.

Евала ти, че успя толкова бързо да влезеш в живота ми ти. Ето точно за това, ти ще бъдеш единствен за мен и точно ти да ме предаваш – недей! Когато минаха още няколко дни ти започна бавно и ефектно да разтапяш моето малко сърце, което беше обвито в лед.

Затова сега летя в небесата от любов, и ти си виновния за това – не ми се измъквай! Зная, че ме очертава ясна съдба с тебе – с теб ще деля един живот, не е ли с теб се отказвам да бъда жена!

Уникално итнтелигентен и забавен човек си ти, всяка вечер най-малко по сто пъти ме разсмиваш искренно, както никой до сега не е успявал така да направи, че всяка вечер да ме боли корема от смях. Когато ме разсмиваш аз те обиквам с всеки изминал ден все повече и повече, ето защо си единствения и уникален по рода си за мен.

Обичам, когато ме защитаваш, затова завинаги ще бъда твоя, каквото и да се случва, защото аз не съм ти подарила ключ, ти сам го създаде за моето сърце с точните размери.

Заключи се вътре в него и ми подари ключа да го хвърля в реката, за да останеш завинаги заключен там, мило! Ти ме обрече на любов за цял живот, благодаря ти за това! Ако те няма целият свят ще ми се срути и обезмисли.., и тогава няма да има смисъл да живея – ти си причината да съществувам аз днес на този свят..Обичам те!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
51
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Бетина
Бетина
14.03.2014 22:57
мнеее :/
измисли нещо страшно-интересно ! ...
0
0
Ивелина
Ивелина
30.08.2013 20:22
Какво мислите по историята? :) Искате ли да се завръщам с нова история?
0
0