Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Неизвестното се връща..

Неизвестното се връща..

Неизвестното се връща..
Имало е дни, когато бях на 5-6 г. , тогава съм чувал странни скърцания, стъпки и шумове, а е нямало никой у нас.
Чувах някакво ехо, стъпки по дървения паркет.. И това нещо продължи докато станах на 16 миналата година.

Не се е махнало.. Не мога да си обясня стъпките и шумовете. На няколко пъти си лягам към 22:00ч. , огладнявам през нощта и ставам. И какво да видя, целият хол е разхвърлян. Дивана е развален, чинии, чаши, пепелници, всичко е по пода и килима. Покривки, салфетки. А странното е, че не чувам шум!?

Това се е случвало най-малко пет пъти, като при последния имаше гръмотевична буря и спря тока, а тогава целия апартамент беше разхвърлян! Дезодоранти, парфюми, огледала, всичко по земята.. И аз не посмях да стана нито тогава, нито последния път.. Беше ме страх.. Много..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Cvety.
Cvety.
14.08.2013 08:58
Това са духове. Не бродещи мъртъвци, търсещи отмъщение, а малки духчета, които черпят от енергията ти. Отиди на астролог (аз така направих), за да ти даде някои неща и ще ги прогониш бързо. Мъжът ми си беше оставил така цигарата веднъж, но не я беше изгасил и изведнъж стана така сякаш някой дърпа от нея, чували са се пукане от шише, падане на съдове, но след като използвах това, което ми даде астроложката, няма такива неща. пробвай:)
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
13.08.2013 10:17
Поговори с някой и отиди на църква да запалиш свещичка. Може и леенето на куршум да ти помогне
0
0
K.k
K.k
11.08.2013 20:30
Ако искаш отиди да ти леят куршум.Може да ти се отрази добре. :))
0
0
Елеонора
Елеонора
11.08.2013 18:41
Съгласна съм с пънки. Сложи някъде камера или фотоапарат, запиши го. Съвсем възможно е да е дух, но той нищо не може да ти направи, може само да те изплаши. Освен този вариант има и друг - може някой от семейството ти да е сомнамбул, така че задълбай се в случая и не се страхувай :)
0
0
Поля
Поля
11.08.2013 13:57
При буря духовете се ''зареждат'' с енергия и за това е по-силно. Слушай, не трябва да се боиш от това. Има голяма вероятност това да е било човек. Имал е тяло, семейство...кой знае...може би и куче.Идеята е че не трябва да приемаш това като дух от филм на ужасите, а като човек без тяло. Квартирант който не си плаща и иска да те уплаши. Говори с родителите си, приятели...Разкажи им, остави гласов рекордер в някоя от стаите и излез. Прослушай записа, постави камера в някоя стая...изобщо, опитай се да запишеш активност. Пусни го на родителите и приятелите си. Съберете се, кажете му че това не е неговия дом и не може да остане. Кажете му да се махне. Може да говорите силно, но не викайте и не се ядосвайте/плашете. Духовете се хранят с енергията ви. Особено негативната: страх, ярост, тъга и т.н...Може да се опита да ви уплаши докато го гоните, да хвърли нещо...Всеки дух постъпва различно. Може и просто тихо да се махне. Ако не се получи или стане по зле се консултирайте със свещеник. Той може да го изгони. Стискам ти палци и помни, че това се случва на много хора и не трябва да се боиш.
-Поля
изследовател на паранормалното
0
0
Яна
Яна
11.08.2013 09:34
Не ставай.Кавото и да това то си играе игрички с тебе..!Или си пияде!Шегичка...Та не става да ядеш вечер най-вече защото е вредно следкато си ял да си лягаш да спиш...
0
0