Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»За ужаса от технологиите и магията

За ужаса от технологиите и магията

За ужаса от технологиите и магията
Мислите, че знаете какво представлява ада ли? Елате ми на гости...

Представете си какво очаква света, когато в едно жилище като моето се появят създания, ( които аз нарекох "Антихристи") и започнат да използват църковни познания срещу самата църква...

Видели иконата на Св.Троица и триъгълника на главата на "Отца"...

Само не разбирам как на тези безумни създания им е хрумнало да съчетават информацията от църквата с филмите. Създават се триъгълничета като на създателя, но към тях се прибавят и чукчета като от филма за Тор - Бога на гръмотевиците.

Налитам на информация за създания от други измерения из интернет...

Някой гледал ли е филма "Старгейт"? Представете си, че някое от тези зли създания започне да си създава тези така наречени от Тях "измерения", които всъщност не са никакви измерения, а така наречените от филма "Старгейт"
- "Портали".

Още по-безумно става, когато тези неща, започнат да се създават по хората, по телефоните,мониторите...Истинският ужас идва, когато започнат да използват картите на мобилните оператори, пощата...и започнат да разпространяват информацията по църквите.

Не съм много наясно телефоните ли са чистили от мен, но прахосмукачката в третото око беше голяма изненада. Кой би повярвал, че подобни неща могат да се случват...

Но Факт! За смирените е достатъчно да влязат през входа на църквата, но тези зли създания са твърде надути, за да влизат вътре, на тях повече им харесва да са горе и да манипулират всички.

Какво следва когато църквата, знамето на България, технологиите... се използват, за да съсипват живота ни?

На няколко пъти опитах да се самоубия преди да започна да се побърквам напълно и преди да съм загубила себе си...
Миналата година почина кученцето ми....Мисля, че са го убили с магия. Хиляди пъти съжалих, че не умрях вместо него...

Не веднъж съм си мислила дали не е време да се сложи край на света... И ако не бяха всичките проклятия и гнусотията, с която ме заливат, за да ми попречат финансово и материално, до сега да съм гръмнала проклетата планета, току виж се сбъдне пророчеството от Библията и се спасят избраните, преди света да лудне като мен!

Сега, когато почти нещо не е останало от мен, само магии и гнусотии... Тъй като не съм в състояние4 да отърва света от собствената му лудост, понеже не съх Христос, (въпреки, че ме разпъваха на кръста като него)...

Ако някой може да се разходи до пирамидите и да им сложи една по-голяма бомба... Вярвайте ми, никак няма да сбърка. Ако някой иска да научи повече за лудостта, която се задава...Може да ме потърси. Ако не съм в къщи или в лудница, значи или съм умряла, или планувам края на света.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
worlok@abv.bg
worlok@abv.bg
24.09.2013 17:41
всизко е хаос тва подредба е измислица от закони на обзтеството.
0
0
КРИСТИНА
КРИСТИНА
22.08.2013 20:44
Да вярно, защо не отидеш горе на Еверест!? Там няма интернет, обхват, още по-малко пък хора!!!!
Като си а-социална кво да те правим а??
0
0
Само предлагам
Само предлагам
30.07.2013 12:27
Като ти е писнало от технологии и цивилизация и не искаш разни "антихристи" да излизат от уредите и стените ти защо не зарежеш всичко и не се качиш високо в планината. Там си построяваш една колибка, пасеш си козички, живееш природосъобразно и богоугодно и НЕ ЗАНИМАВАШ СВЕТА С ШИЗОФРЕНИЧНИТЕ СИ ФАНТАЗИИ!!!
0
0