Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Как да се разделя с него?

Как да се разделя с него?

Как да се разделя с него?
Здравейте, искам да споделя част от моята история и да ви помоля за съвет! Преди една година бях много влюбена в едно момче и той реши, че трябва да си играе с чувствата ми и е хванахме за по-малко от седмица. . . Това лято, обаче се оказа, че той вече има силни чувства към мен и ревнува от едно друго момче, за това реши, че трябва да ме псува и обижда. . . Вече съвсем спрях да го харесвам и малко след това срещнах друго момче. . . Влюбих се в него още щом го видях! Веднага му пратих покана във facebook и започнахме да си пишем доста често!

Споделяхме, искахме съвети есин от друг и не след дълго той започна да ми разказва за неговата "любов" и че тя го режела, но той няма да се откаже от нея и т. н. Стана ми адски гадно и реших, че трябва да се откажа и да продължа без него, но чувтвата ми не се промениха! След това момчето, което до скоро ме псуваше поиска да се видим и да поговорим. Разкри ми какво чувства и се извини много пъти, съжали за постъпката си и аз реших да му простя. . .

Започнахме да излизаме и започнах пак да се привързвам към него. . . За първи път го видях толкова мил към някого! Малко след това и другото момче започна да се интересува от мен и да ми пише по-често и да ми казва, че ме обича. . Както казах, чувствата ми вобще не се бяха променили и много се зарадвах когато пак започна да се интересува от мен! След известно време ми предложи. Реших, че няма как да загърбя толкова силни чувства, заради човек, който вече ме нарани няколко пъти, за това му казах "да"! ! ! Та. . .

Исках да ви питам какво да кажа на онова момче, след като излизахме толкова пъти заедно и той вече започна да си мисли, че имам чувства към него? Не искам да го режа по най-долния начин- знам какво е, а и не искам да си разваляме отношенията, понеже е много добър приятел! ! Много ще съм ви благодарна, ако ми помогнете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
26.10.2015 18:15
Ако му кажеш цялата истина, рискуваш да започне пак да те псува, да те намрази, та и някой мръсен номер да ти извърти. Малко е гадна ситуацията, с две момчета, трябва да отрежеш едното...Просто му кажи, че не искаш повече да сте заедно, не изпитваш това, което си имала към него в началото и т.н.т. подобни. Дано си сигурна обаче, че избираш правилния...
3
3
коки
коки
26.10.2015 15:27
Няма как да отрежеш някого и да си останете добри приятели, просто няма такъв филм! След като си толкова харесвана едва ли ще ти пречи, че с едно от момчетата няма да сте приятели! Просто му кажи истината,, това се изисква от теб след като ще късаш само и единствено истината, независимо, че ще прекъснете отношенията си!
6
10