Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Намирам странни вещи в стаята си Магия ли е

Намирам странни вещи в стаята си Магия ли е

Намирам странни вещи в стаята си  Магия ли е
Здравейте ! По принцип съм от хората, които не вярват в магии и подобни странности, за мен всичко е логично ..
Преди няколко месеца намерих в стаята си над главата в раклата със спалното бельо кърпичка, в която имаше изсъхнал хляб, старателно вързана.

Стори ми се странно, но не ми направи впечатление, до края на деня бях забравила. Уж я изхвърлих. През същите тези месеци доста боледувах и продължавам да боледувам от неща, които не са характерни за мен.

Най-странното, което ми се случи на скоро ( около 2-3 месеца след 1-вата случка) е че намерих старателно скрита отстрани на леглото м/у матрака и рамката, същата тази кърпичка или може и др да е била, пак вързана и вътре в нея имаше нещо кафяво и гадно.

Веднага я изхвърлих този път лично аз. Много гадно ми стана.Няма кой да почне да ми слага кърпички в стаята, живея с родителите си, а и те мн. не влизат в стаята ми. Приятели не ме посещават у нас. Търся информация има ли смисъл да се безпокоя, или всичко е случайност..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Solaris
Solaris
19.05.2013 18:17
Величка, а къде можем да намерим тези Киприянови молитви (имайки предвид, че не живея в България...) Дали не бихте могли да ги постнете във форума например ? Предварително благодаря !
0
0
Величка
Величка
19.05.2013 16:21
На мен ми беше направена магия за смърт, която е стояла 10 г.в къщи. Спасила ме е вярата в Бога. Нищо друго. Ако редовно призовавате Бога да ви ръководи и закриля, каквото и да е направено, няма да има сила да ви навреди.Освен това не е лошо да си направите в усамотение Киприяновата молитва против магии. Със сигурност ще ви помогне! Научих моя племенничка да я чете и се справи с нечистите сили, които бяха насочени към нея от една зложелателка. Божията сила е спасението. Свети Киприян е бил магьосник и е прави разни магии по поръчка, но посредством девойката Юстина е видял, че няма по-голяма сила от Божията, очистил се е и сега работи за Бога, очиствайки Неговите чеда от направени магии. Имаме си много завистливи женички, които прибягват до свързването с тъмните сили, за да навредят, но има изход и аз ви го казах! Господ да ви закриля и да ви помага!!! Амин!!!
5
2
с
с
18.05.2013 16:53
Попитай родителите си първо.Възможно е например майка ти в желанието си да ти направи добро да е отишла при някоя гледачка и там да е поръчала нещо за твой късмет или друго.И просто се е доверила на гледачката,поставяйки тези неща около теб.Потърси и в интернет за комбинация от тези предмети,дават ли резултат.При всички случаи не се страхувай,има рационално обяснение за всички мистерии:)
4
0
кики
кики
18.05.2013 13:44
не я плаши така
1
1
rosica
rosica
17.05.2013 18:00
това е знак че ще умираш скоро време наистина таваа ее
0
11