Бяла кърпа на сън

Бяла кърпа на сън
Казвам се Диана Димитрова, на 19 г., от София. От година и половина живея с Емил Мушев, на 25 г. Неговият брат Спас Мушев почина миналата година на 14.09.2009.

Неговата смърт беше предизвикана от тежките изгарания и операции в Пирогов.

Той и аз пострадахме при инцидента в кв. Банишора с палежа на Мерцедеса. Нашите семейства изживяха всичко много трудно с това нападение.

Изнесохме на Спас 40 дни. Кучето им почина на 43 ден пред неговата стая. Спас е роден на 25.05.1983 г.

Добър и мил човек. Аз лично много добре се разбирах с него. Те двамата с брат си, не толкова Спас споделяше с мене много неща.

Носеше очила, заекваше, но това никога не му е било пречка в комуникацията с хората. Лекарите определиха смърта, че е следствие от тромб, защото той имаше много пластики по краката, беше и едър.

Имаше си приятелка - Елена. Добро момиче, само за него говори сега и се е затворила в себе си.

Моят приятел Емил също често се затваря в себе си и не е същия човек. Не знам какво е да изгубиш близък и не искам, но може би не оттдадох достатъчно внимание, защото може би и аз съм наранена заради тяхната безотговорност.

Моите изгаряния са само на дясната ръка от външната страна и дясната паласка, но като цяло съм добре.

Въпросът ми към вас е: наш съсед(приятел на Спас и емо от детството, сънувал сън свързан със Спас.

Как Спас отива на неговото работно мястно и му дава бяла кърпа и му казва:"дай тази бяла кърпа на Емил, но не я разгъвай, той знае какво да прави".

Сънят е сънуван 3 пъти и всеки път еднакъв сън. Бихме искали с Емил да знаем Спас какво иска да му каже с това нещо, за тази бяла кърпа и защо го казва на съседа.

Защо ние не го сънуваме. Благодаря за съдействието и съжалявам за неудобството.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати