Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Търсех майка си насън

Търсех майка си насън

Търсех майка си насън
Снощи сънувах сън, който е в главата ми цял ден. Да започнем отначало. Осиновена съм. Знам за това от както се помня. Снощи сънувах, че съм с майка ми навън да напазапуваме и след това на басейн.

Когато влязох във водата тя ме попита "искаш ли да се запознаеш с истината си майка" аз и отговорих, че искам. След това тя каза, че е била в един от магазините в които сме били. И след това аз тръгнах да я търся. . . спомням си, че вървях и се мотаех по улиците с целта да открия истинската си майка, но така и не успях.
Как да го тълкувам ? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
емилия илиева
Обичай и уважавай родителите,които са те отгледали.За тях ти си истинска дъщеря.Понякога човек с биологични родители може да не се разбира с тях и да не са душевно близки,което оставя в него травма за цял живот.Съвсем логично е да искаш да разбереш коя те е родила и при какви обстоятелства е била принудена да те остави.Дано някой ден да имаш две майки,които да те обичат!
5
0
Живка00
Живка00
12.05.2015 11:23
Вярвам че някъде там е тя.. Давам всичко от себе си. Не искам да споделям това с родителите ми защото може да ги нараня. Незнам какво да правя.
0
0