Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странен и необясним за мен сън

Странен и необясним за мен сън

Странен и необясним за мен сън
Сънувах някакъв много странен сън. Аз бях със сегашния ми приятел на село и се появи един бивш приятел, с когото бяхме влюбени на съня ми, а той имаше жена (в действителност няма, а религията му е не е като моята), но сънувах че някак си с него попадаме на небето и имаме съгласието на самия господ да сме заедно.

Като се върнахме на земята видях жена му да плаче и ми стана гадно и аз се разплаках. той дойде при мен и ме хвана за ръката, и каза че трябва да тръгваме.

Зарязахме аз моя приятел, той жена му и тръгнахме да се махаме от селото, но ни следяха хора на два коня, а тези хора всъщност бяха свързани с църквата и не бяха съгласни с връзката ни. успяхме да се скрием от тях, но ни намериха, ама нищо не ни направиха. ние им казахме че за истинската любов граници няма.

След това продължихме по пътя и се чудехме как ще живеем,какво ще правим и как ще изкарваме парите си. Пристигнахме на гарата на съседното село и там ми приключи съня. Като се събудих се зарадвах на съня ми не заради човека който сънувах, а това че в съня си последвах мечтите.

този човек когото сънувах, нямам никакви чувства към него и се учудих че точно него сънувах. Има ли някакъв смисъл в съня или е бил просто сън. И знам че на времето е било така църквата да има такава власт и да преследват хората, които не и се подчиняват особено на коне.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Виктория
Виктория
19.03.2013 19:45
Сънят ти всъщност е било преследване на мечта. Мечтаеш си да следваш любовта и да пренебрегваш всичко за нея. Но може би в истинския живот не смееш да прекрачиш границите..
Сънят ти показва, че няма да дойде края на света ако престъпиш правилата. Пък и ти напомня, че истинската любов преодолява всички препядствия.
Не се притеснявай :)
0
0