Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Съдба, случайност или съвпадение

Съдба, случайност или съвпадение

Съдба, случайност или съвпадение
Здравейте. Не пиша често тук, но сега ще споделя един сън, който сънувах понеделник с/у вторник. И само да кажа: ШОКИРАХ СЕ! И е по ИСТИНСКИ случай!!!

Понеделник вечерта родителите ми си легнаха преди мен, а по принцип аз си лягам първа, и ми казаха да ставам от компютъра. Добре де, станах. Оправих си леглото, измих си зъбите и влязох под душа.

Малко се поолях с душа ии... е както и да е. Набързо се облякох и отидох да пожелая на наще "Лека нощ!" както всяка вечер. Мислех, че и двамата са заспали, но само татко беше. Мама ми каза вече да си лягам (дали е предчувствала нещо или просто да я оставя да спи - не знам???) и аз затворих вратата на стаята им, която е точно пред моята - само с 2 крачки и влизам в тяхната стая...

Добре засега ама как тоя път се случи нещо. По принцип като отворя вратата на стаята си, чак тогава загасям лампата в малкия коридор, а тоя път точно обратното направих - първо загасих. Беше тъмно, малко ме достраша, и не знам защо се обърнах към входната врата и видях нещо бледо-бяло, нещо като светлинка с човешка фигура, офф...

направо си беше СИЛУЕТ! Лелееее...... направо набързо взех да опитвам да напипам дръжката на вратата, защото направо ми идеше да пищя.. :yawn: не знам що.

Погледах малко ТВ и оставих на "City tv" или на "The Voice", не си спомням точно, и заспах. Обикновено не помня повечето от сънищата си, но този го запомних. Беше в апартамента ми, точно там, където се бях обърнала като загасих лампата. Видях русокосо момче с.. не помня очите му, но май бяха сини или зелени, и просто ме гледаше и ми се усмихваше... не знам що.

Аз не изпитах уплаха, даже на сутринта ми беше много по-добре - казвам го защото всяка сутрин като стана в 6 часа... не ми се говори... :x:

Та на въпрос: какво означават тези неща?? Дали и сега, когато ви пиша, в апартаментът ми има нещо??? НЕ ЗНАМ!!??!?!?!?!?! :x: :x: :x:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Mimata_
Mimata_
04.02.2013 18:34
Това,че си видяла силует наистина ли е?Смисъл не си го сънувала.
0
0