Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Призовахме Кървавата Мери

Призовахме Кървавата Мери

Призовахме Кървавата Мери
quote url img list u i b
Един ден аз и един приятел решихме да призовем кървавата мери запалихме 13 свещи и ги наредихме в формата на магически печат - той е звезда в кръг. Сложихме картата дама пика по средата и казахме bloody mary 13 пъти, почакахме малко към 1 минута и по едно време по прозорците започнаха да се образуват геометрични фигури по стените имаше червени точки а прозореца почна да се тряска. Моля ви, кажете какво да правя - понякога пак се тряска прозореца и вратата какво да направя скъсах картата и я изхвърлих в печката също така и изгорих свещите :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 10
55
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (43)

Изпрати
джесика
джесика
19.07.2013 12:11
Аз не викам духове и няма но чета сайтове за духове! Имам един въпрос?Защо си викала кървавата мери с карта на дама пика?Така може да си извикала половината от дама пика и половината от кървавата мери!Не го пише в някой сайт това е лично мое мнение!
5
0
Pink_Devil
Pink_Devil
30.06.2013 18:36
Според мен не сте извикали кървавата Мери.
Бях чела някъде, че когато викате нещо от тоя род на негово място ще се появи др. дух(има мн. голяма вероятност да е зъл) понеже неща като кървавата Мери НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. А колкото до тряскащите се врати и прозорци сигурно става течение.
1
1
валка
валка
18.06.2013 11:44
Абе за какво ви е да викате Дама Пика?!Хвалите се че ще я викате а после се оплаквате!!А и така може да разгневите дух!!Толкова ли сте тъпи...
4
0
boolshits
boolshits
18.06.2013 10:00
А за пълна компания повикай и Дама Пика!!! ;)
2
0
boolshits
boolshits
18.06.2013 09:59
Призови я пак и я покани на кафе и бисквитки, после я изпрати до вратата, вземи и телефонния номер и ГОТОВО!!! Когато искаш пак да ти се разтряскат прозорците викни я! Може другия път да ти полети тоалетната, внимавай!!!
5
0
Алекс
Алекс
18.06.2013 02:57
нарисувай пентаграм (звезда в кръг).до върха на вс лъч напиши по един лък съкратено.духовете са
ДАМА ПИКА-ДП,СЛЕНДЕР МАН-СМ ИЛИ САМАРА-С,ГРУЧ-Г,ЖОКЕРА-Ж,и задължително КЪРВАВАТА МЕРИ-КМ
вземи една игла с конец
хвани конеца за края
целта е иглата да докосне някъде в центъра
след като докосне центъра завърти иглата трябва да покаже някой дух
но може да не е КМ а да е някой друк
за това небележимо си мръдни ръката към КМ

след това дръж още по същия начин но някъде в страни
питаай нещо КМ въпросите трябва да бъдат с отговори ДА ИЛИ НЕ те не откговарят на др

питай я примерно дали ще спре


ако се движи напред на зад означава да
ако се движи на ляво на дясно означава не

но през цялото време си дръж двата пръсто на листа
след като свършиш задраскай плйтно пентаграма и чак тогава си махни пръстите
3
0
Селин
Селин
17.05.2013 16:43
Страхът не е зло, той ти показва каква е твоята слабост. Е, преди да се захванете с неща, с които ще си замъглите съзнанието, помислете относно това, дали когато го направите ще понесете това. Казвам го най-сериозно - и да съществуват, и да не съществуват, с тях игра не бива.
1
2
Kalbahara
Kalbahara
06.05.2013 06:15
Тази история е пълна измислици ... в момента съм на 20 години а с подобни неща се занимавах от 10 годишен а от 4 години и 3 месеца изучавам "Демонология" ... та за лапетата ако ще викати кървавата мери или дама пика недейте... ако ще викате нещо нека да няма опасност за живота ви значи няколко историй като бях на 10 лятото викахме брашляненото куче аз и още 2ма приятеля извикахме го и лампата премигна 3 пати след това угасна и се чу шум падане на тенджера и тръгнахме да бягаме и усещах все едно нещо ме дърпа излязохме от мазата и седнахме на пейката пред блока след 2 минути се върнахме и лампата светеше брашното в купата беше разсипано и имаше следи който приличаха на кучешки лапи....
друга история за джокера бяхме се събрали 10на човека и викахме джокера и както ми беше сянката имаше друг образ който беше зад мен и искаше да ме заколи скъсахме картата и нищо лошо не стана .... друга история за синьото джудже викахме го в един приятел нали там се слага в купа с брашно колкото човка толкова бонбона и там други неща бонбоните бяха затрупани с брашно всички се хванахме за ръце извикахме го държахме се 2 мин след като го извикахме светнахме лампата купата с брашното не беше бутвана взехме я изсипахме брашното върху вестник а от 8те бонбона бяха 3 цели и 2 на половина тея 2 половинки върху тях имаше следи от малки зъби ... и това е като цяло
1
0