Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Намерих телефон на мой приятел

Намерих телефон на мой приятел

Намерих телефон на мой приятел
Бяхме в една градина, в която по принцип се събираме да лафиме и да се срещаме с приятели. Само, че в съня ми тя изглеждаше по друг начин.

Насред нея имаше една дупка с боклуци и храсти, където хората все си губят по нещо, но така или иначе не влизат в нея, за да си го вземат.

В моят случай, ние изпуснахме топка за игра и аз реших да ида да я взема, поради любопитството си.

Когато влезнах в дупката намерих много неща, но взех със себе си телефон, който имаше странна форма и дори не знаех дали работи. Прибрах го в джоба си и реших по - късно на саме да го огледам.

Когато се прибрах вкъщи и се пробвах да го включа той проработи. Започнах да разглеждам снимките в него (понеже беше с камера) и разбрах, че това е телефон на мой приятел, с койото съм прекарала лятото заедно и дори имахме връзка.

По снимките бяха главно той и бившата му приятелка, но не бях виждала по - грозни снимки. Бяха с изкривени лица и страшни физиономии.

Качих всичките снимки на компютъра си и незнайно как, неговата приятелка ми писа по скайп (неговия скайп) и ме помоли да й дам снимките.

Аз дори не й отговорих, но тя ги беше получила вече и ми казваше: "Леле, колко съм изкривена по тези снимки, аз дори не съм ги виждала до сега!"

Имах възможността да злепоставя много хора с тези снимки, но реших да не го направя и така се събудих.

А сега помогнете ми с разтълкуването.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати