Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Намерих телефон с изписано името на бившето ми гадже

Намерих телефон с изписано името на бившето ми гадже

Намерих телефон с изписано името на бившето ми гадже
Снощи сънувах много странен сън. Надявам се някой да успее да ми помогне в разгадавенто.

Сънувах, че вървя и намирам телефон. На екрана пишеше името на бившето ми гадже, момче което още харесвам. След това зад мен изкочи гологлав възрастен мъж, който се смееше.

Беше облечен с бяла риза и панталон. Започнах да разкопчава колана си и да ме дърпа. Аз се опитах да викам, но изведнъж от страха гласът ми заглъхна. Толкова ме беше страх, че от устата ми не излизаше нищо.

Виках на италиански тъй като живея в Италия. След това се събудих много уплашена. Помня всеки детайл от съня нещо, което не ми се е случвало преди.

Не бях изнасилена или поне не знам, мъжът ме дърпаше и се опитваше, но аз се събудих. В съновника пише, че това означава разваляне на репутацията заради маловажен проблем.

Но не разбирам какво общо има бившият ми в това и този грозен дядка с криви зъби, който се опитваше да ме изнасили, нито пък телефона, чийто снимки се опитвах да разгледам. Не знам.

Ако вие знаете повече от мен. Помогнете ми. Благодаря предварително.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Natalia
Natalia
17.04.2011 19:21
Това момиче съм аз. Аз да се пазя, така ли ? Благодаря за отговорите.
0
0
Pamity3
Pamity3
16.04.2011 14:39
Не знам, най - добре пази това момиче. Мъжът може да има нещо общо с нея, може да иска да и навреди. Най - добре бъди на щрек, така мисля аз.
0
0
..
..
15.04.2011 20:21
Не съм сигурна, но мисля, че си сънувала името на бившия ти, защото ти липсва, а съм чувала, че белият цвят не е хубав сън.
0
0