Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Намерих телефон....

Намерих телефон....

Намерих телефон....
Сънувах, че аз, една бивша приятелка и едни други от училище сме в някаква къща. Аз и моята бивша приятелка седехме в коридора. В съня уж си бяхме пак най-добри приятелки. И една минава и ни казва, че едно момиче си е загубила телефона. Нас не ни интересува много и влезнахме в една стая. Аз намерих някакъв телефон и и казах:

- Виж какво намерих може да е на онази.
Ръчках в него, влезнах в снимки, имаше нейни смешни снимки, преместих и другата беше тя и едно момиче се целуват и аз казах :

- Хах ще я кача в интернет.
Чухме че някои идва и аз хвърлих телефона и той отиде под леглото и моята приятелка се засмя. Вратата се отвори и беше това момиче, дето си е затрило телефона. Търси го, но не го намери. Излезна и моята приятелка каза :

- Хайде да се махаме от тука.
Аз се съгласих и избягахме от прозореца. Стигнахме до изхода и видях една, която я мразя и тя ме заговори (в съня не се мразим). Беше пуснала поп фолк песен и ми вика, че е много яка и аз набързо казвам да да. Аз и казах, че много бързам, а тя ми вика да седя още малко да изслушам песента.

По едно време чувам любимата ми песен обръщам се. Приятелката я беше пуснала на оня телефона и се опитваше да я изключи и тогава аз взех телефона от нея и го скрих зад мене и казах на оная, че тръгвам и почнахме да бягаме.

Много ми е странно на мене, може ли някой да ми каже какво означава ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати