Мъж в женско тяло

Мъж в женско тяло
Само ви моля да не ме съдите и упреквате, защото моето тегло хич не е леко.

Смятам, че мъжът и жената не са създадени случайно на този свят, те са като положителният и отрицателния магнит, привличат се, а отрицателния с отрицателния, както положителния с положителния магнит се отблъскват.
Щом е така не разбирам защо е нужно на света да се рждат хора, които не могат да се плодят като например хомосексуалните, защо трябва да живея като няма да оставя мой ген след себе си?

На 23 съм и съм родена в женско тяло, татко ми е казвал, че като малка, когато мама ме е обличала аз съм плакала и съм казвала не искам рокличка, искам панталон, от малка някои мои връстници са ме наричали мъжка дона и още от малка съжалявах, че съм се родила жена.

Не искам да раждам, и то категорично заради болката от раждането, на 23 съм и съм още девствена, не че няма с кого да го направя, но момчетата не ме вълнуват, а и също ме е страх от болката при разкъсването на ципата вероятно ако бях хетеро нямаше да е така.

Влюбвала съм се в много момичета, те ме карат да треперям от глава до пети, когато ги зърна даже в момента съм влюбена в едно момиче повече от година и полвина, с мисълта за нея ставам, с мисълта за нея лягам, мисля за нея всяка секунда, всяка минута мога постоянно да я целувам, без да се спра, а за мъж не съм мислила въобще поне от 10 години.

Ако бях мъж с този мозък, в който съм в момента щях да имам активен полов живот с момичетата и след време щях да създам семейство с мой ген, женско тяло с мъжки мозък, и мъжко тяло с женски мозък е наказзание, гавра на природата с нас от опит го казвам.

Може би си плащам минали грехове, може би плащам чужди грехове, не знам не вярвам в операциите ''смяна на пола'', не вярвам, че след нещо подобно от мен въобще ще става човек.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Инж.Надежда Михайлова
Инж.Надежда Михайлова
04.11.2014 07:20
Просто си трай,не се занимавай с друг и готово.
1
0
КоЙ предложи Свинята
КоЙ предложи Свинята
15.10.2014 12:33
.Не разбирам защо хората толкова се вдълбават в такива глупости "чувствам се като жена" , "'чувствам се като мъж" ми случва в нашият извратен свят това е напълно нормално аз лично се чувствам като извънземно (което никак не е лошо) Хора ...жени ,нека да не си говорим глупости а всеки да прави този свят по-добро място за живеене да направи нещо значително което да остане във времето и което да е като за пример на света(нямам предвид да правиш деца) нещо което да издигне съзнанието и морала на хората. А ти сладко цветенце хвани си някоя мацка няма нищо срамно или лошо айде успех на всички мадами
3
0
transek
transek
02.06.2014 09:09
И ти ли се чувстваш така?
1
0
Теди
Теди
01.06.2014 19:52
Споко не си единствена...просто бъди себе си...и намери средата,в която ще се чувстваш добре..
5
0
Рени
Рени
13.10.2013 12:04
Мило момиче,не си усложнявай живота,като вървиш против природата си.И аз имам същия проблем.И като млада/вече съм на 53/ ми беше много трудно с мъжете!Не съм се влюбвала в момиче,но ми се е случвало момичета да се влюбват в мен.А голямата ми любов беше момче,което повече приличаше на момиче!И до ден днешен понякога ме е яд че съм се родила жена.Но успях,омъжена съм и имам 3 деца, трудно е,но се справям и не е толкова страшно.Та,от мен да знаеш,душата няма пол.Ние носим в себе си и мъжа и жената,а това че се раждаме понякога мъж,понякога жена е просто една опитност.Така че,в този живот се научи да живееш като жена!Успех!
2
0
Йоана
Йоана
22.01.2013 22:14
това си го решава всеки един човек. да си хомосексуалист не е проблем ти си решила така. може да се чувстваш като с мъжки мозък,може да наричаш себе си "той" но това не е проблем :) ти може да си в женска тяло но това не те прави напълно момиче и щом се чувстваш различна се радвам че можеш да го признаеш. да говориш за него без проблем.щом можеш така значи ти можеш да бъдеш каквото се чувтсваш
3
0
Тя
Тя
20.01.2013 12:42
Изобщо не се притесняваи -не си единственият ,които е поставен в такъва ситоация Аз се движа в тъкава среда ,имам много приятелки които са хомосексоални и трансексоални Моята половинка е точно като теб - тяло на жена, душа на мъж Заедно сме от 5 години ,живеем заедно , щастливи сме
4
0
transek
transek
18.01.2014 14:37
ами запознайме с тях де
0
0
Maria 28
Maria 28
12.01.2013 17:14
Много съжалявам за твоя проблем и по-жалко е че в днешно време е все по-често срещан.Не разбрах за момичето в което си влюбен/а,и то ли е хомосексуално или?Опитай на места за хомосексуалисти,търси половинката си там където ще я откриеш и не се предавай!Ако искаш семейство с жена детето може да наследи твоя ген чрез инвитро,например.Не може да не те боли,щом си жена(телом),ние(ако мога да кажа така) сме родени да ни боли.Надявам се да откриеш половинката на живота си,Успех!
1
1