Астрално тяло

Астрално тяло
Някой събуждал ли се е докато тялото му спи ? Странно усещане, но пък е толкова истинско, колкото и когато съм физически буден.

Последният път затворих очи, защото се уплаших и усещах само как се движа с бясна скорост нанякъде. И тогава отворих очи. Пред мен бе безкрайният Космос.

Видях две светли сребристи планети близо една до друга като Луната. Бях толкова бърз, че звездите се размазваха и не ги виждах ясно.

После видях двора на къщата на близките ми. Приземих се като Супер Мен. Влязох в стаята, всички бяха там и само можеха да чуят стъпките ми, но не и да ме видят.

И тогава си тръгнах, понеже те се уплашиха. В тази реалност това би било невъзможно да се е случило, защото беше все още светло, а аз ги посетих през нощта.

Е,очаквам квалифицирани и задълбочени коментари. Освободете съзнанието си и изразете себе си.

С уважение към всички читатели.
Благодаря.

Други пътешественици ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
sabrina
sabrina
14.08.2010 15:39
Веднъж сънувах, че разговарям със себе си на сън, аз бях на моята си възраст, а другото ми Аз в съня беше на 7-8 годинки. Дори си поговорихме. Но всичко това беше сън. В тази реалност, подобно нещо все още не ми се е случвало.
Забелязвал ли си Борислав, може би това, което ти се случва се предхожда от някакво друго събитие или предчуствие или мисли твои. Може би, ако се поровиш из спомените ще откриеш нещо, което свързва всички тези събития и така по-лесно ще си дадеш обяснение защо се случва.
0
0
борислав
борислав
30.07.2010 12:08
А вие виждали ли сте себе си във времето. Бях на 10 години и познайте кой видях - аз на 4. Знам, струва ви се нереално, но всичко е истина. Случвало ми се е да видя себе си в един и същ ден. Примерно, беше 13:00 видях себе си в 10:00 (същият ден )така стана времеви триъгълник, не знам как се оправи.
1
0
анииту
анииту
28.07.2010 14:44
И аз съм се събуждала така е и определено беше реално. Та ето я ситуацията. Аз съм в едно легло с майка (нямаше много място )и с едни други хора в стаята. И тъкмо ставаше сутрин и виждам как една друга жена ляга при мен, пък майка ми на нейното легло за да може да се наспи. Аз някаква шокирана нали, ама пък какво да кажа. И на другия ден, цял ден ги няма, а аз се сърдя на майка как е могла да направи така. Това определено беше реално.
1
0