Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Той ми отряза крилата и каза лети...

Той ми отряза крилата и каза лети...

Той ми отряза крилата и каза  лети...
Искам да споделя с някого моята история.

Не съм младо момиче, жена на средна възраст съм. Имах брак, после развод и 7 години предварително обречена връзка, която приключи.

В началото на лятото срещнах човек, за когото мислех, че едва ли би могло да има по - подходящ за мене. Също разведен и сам. Добър, умен, интелигентен, кавалер до мозъка на костите си. Обикнах го от пръв поглед.

Той ме предупреди, че при него любовта идва бавно и трябва да съм търпелива. Приех и се съгласих. Започнахме връзка. Приятно ни беше да разговаряме за всичко, имаме еднакви музикални вкусове, смеехме се с часове на щуротиите, които си измисляхме.

Понякога дори произнасяхме една и съща дума едновременно. Сексът беше невероятен, страстен, всепоглъщащ. И след четири месеца той ми каза, че ме напуска, защото не може да се влюби в мен. Че си е дал достатъчно време за да разбере, че няма да се получи. Че иска аз да се науча да живея, да използвам потенциала, който виждал в мене, че съм му скъпа, но само като приятел.

Каза, че ме напуска сега за мое добро и за да не страдам аз след време повече. Гръм да ме беше ударил нямаше да съм по изненадана. Та той ме държеше с часове в ръцете си след секс. Галеше ме и целуваше като най-скъпото нещо.

През цялото време повтаряше, страхотен човек си, красива си, умна, малко са като теб, но.... напускал ме и това е. На сбогуване ми каза "не потъвай, научи се да живееш, създай си твой собствен свят". Онемяла съм от болка....

Той отряза крилата ми, изтръгна сърцето ми и ми каза "Живей, полети..."
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
41
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Славена
Славена
08.11.2012 09:44
Може би е карма... Може би в някой минал живот ти си го изоставила! Ако пък той е виждал само изгода във връзката ви, то той ще трябва да си плати за това.
Законите не Вселената действат, без значение дали ги познаваме или не.

Човешките взаимоотношения са много сложни. Понякога се чудя как изобщо успяваме да живеем заедно на една Земя... та ние сме толкова различни!

Не тъгувай! Има хора, който безкрайно много те обичат!
Това е за теб... хм, не мога да кача лик-а... не е на кирилица. Беше песента на Бийтълс "Лет ит бе" :)

На Коледа едно от желанията ми ще е животът ти да е осеян с много любов.... ЗАВИНАГИ!

П.С. Съжалявам за правописните грешки и граматиката, ако има такива... не съм писала на кирилица от векове :)
0
0
и
и
07.11.2012 22:47
Дами знаете ли аз също обичам една жена разликата ни е огромна според мен и не желая да се обвързвам с нея поради факта годините.Наистина е перфектната но за съжаление късно я срещнах, страшно я обичам и точно за това трябва да се откажа от нея...
0
0
защо така бе
защо така бе
23.07.2016 14:00
Браво бе пич.....какво значение имат годините,като се разбирате и се обичате не трябва да ви пука другите какво ще кажат...майната ни на нас,вие да сте щастливи!
0
0
тралала
тралала
01.11.2012 16:32
любовта е много странно нещо. понякога двама души се харесват, имат всички условия да са щастливи и се разделят. друг път срещат само трудности, карат се, но остават заедно. едва ли има рецепта за любов :( но от гледна точка, че казвате, че сте на средна възраст, такъв рязък развой в отношенията ви ме кара да си мисля, че въпросният човек не е бил докрай искрен с вас. едва ли ви трябва такъв партньор в живота...
0
0
Криска
Криска
01.11.2012 13:16
Трудно ми е да коментирам и да давам мнение когато става въпрос за чувства. Обаче опита ми дава право да имам мнение...(за хубаво или за лошо!). Един истински мъж (срещала съм такъв и прилича на споменатия "кавалер до болка")...иска също да се "смее". Това са думите, които мога да напиша като съвет, а това какво вие разбирате под тях няма как да знам. Истинския мъж иска да се смее, да му е интересно - интелигентните хора са любопитни! Природно има жени, които са непредсказуеми, но верни на интуицията си - и много бързо им омръзва дадено нещо. Срещат ли се двама такива има "хепи енд". Много е тъжно наистина, когато човек има сърце пълно с любов и не може да намери човек, който да го припознае. И така...
0
0
Мамамама
Мамамама
31.10.2012 15:30
Тъжо е и сигурно е истина, вече не разбирам мъжете. Моят ме остави с две малки деца, след пет години любов, брак...и е при друга и при нейното дете. Потърси си емоция, ме посъветва...Жестоко е, нечовешко. Дадох всичко, а получих най-болезнената рана. Не искам това което ме убива да ме прави силна. Не искам да съм силна. А просто обичнаа жена. Много ли искам???
0
0
super_girl
super_girl
30.10.2012 20:27
за тази тема не знам дали си измисляш, но е мноо тъжна... дано поне тя да е искина
0
0