Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънища с преследване от кучета

Сънища с преследване от кучета

Сънища с преследване от кучета
Веднъж сънувах, че с някакъв мой приятел имаме нещо като вила близо до моето училище. За да стигна до там обикновено изминавам една дълга пътека и минавам през един мост.

Та, сънувах, че с приятеля ми отиваме в тази вила, за да търсим нещо, но се залисваме и става тъмно.И тръгваме да се връщаме по домовете си. Сънувах, че това момче живее в моя блок, само че в друг вход.

Тръгнахме да вървим по пътеката, но нямаше осветление и се чуваха лаеве на кучета - имахме чувството, че с всеки момент те приближават все повече и повече.

Докато вървяхме изпуснахме нещо на земята и трябваше да го намерим. За целта аз пусках нещо като топка, която да записука, когато усети, че наблизо е загубената вещ.

Така изминахме почти целия път, когато една глутница кучета почна да ни гони. Момчето, с което бях не тръгна по пътя, по който обикновено се прибирахме, а в друга посока и кучетата след него.

Аз намерих това, което търсех и завих към уличката ми. Преди това видях една учителка, която силно мразя и все я сънувам, въпреки, че никога не съм имала часове с нея. За да стигна до блока ми обикновено трябва да направя завой покрай една сладкарница.

И така,когато завих, там имаше няколко кучета, които започнаха да ме гонят. Почти стигнах моя вход, когато от първия вход излезе това момче и аз го попитах как е стигнал дотук преди мен, а той измънка нещо под носа си и като видя глутницата кучета, която е след мен, веднага се прибра във входа си и ме изостави.

Аз започнах да бягам към моя вход и тъкмо, когато едното куче щеше да ме захапе, се събудих. Този сън беше ужасен! Трябва да спомена, че още от малка се страхувам от кучета, тъй като когато бях на 3 години една немска овчарка ме беще нападнала.

Не знам дали този сън има някаква връзка с това, но сметнах за добре да го спомена в разказа си. Надявам се, че някой ще може да ми разтълкува този сън. Моля ви, пишете коментари, имам нужда от тях. Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Anna
Anna
06.11.2011 09:54
По принцип четох, че когато сънуваш "бясна гонитба" означава стомашно-чревен проблем. И аз точно снощи сънувах, че ме гонят кучета, но мен едно успя да ми отхапе парче кожа от ръката. Не знам за теб, но при мен това си беше бунт срещу многото водка предната вечер.
0
0
vikito
vikito
04.11.2011 17:53
Може би е предсказание, че ще се разделиш с някой и ще си имаш някой досаден домашен любимец, който ти помага да се чувстваш по- добре.
0
0