Това е невъзможно

Това е невъзможно
Веднъж лятото седнахме да си разказваме сънища и всякакви глупости. Бяхме трима, аз, една приятелка на име Сашка и момче на име Петър.

Разказваха си сън, а аз стоях и слушах с интерес. Интересното беше, че са сънували едно и също нещо, нито една разлика няма.

По-скоро това не е било сън, а кошмар. В този кошмар се разказвало за нашата планета Земя в бъдеще. Разказваха, че в този сън е имало земетресения, наводнения, пожари и така нататък. Разказваха го сякаш е филм, а ние сме главните герои.

Момичето до мен (Сашка) работела в хотел като камериерка, момчето (Петърчо) и аз сме били безработни.
Сашка си работела в хотела докато ние сме я чакали в фоайето.

Дошло време за почивка. Тя дойде при нас и почнахме да си говорим. След 2-3 минути станало земетресение. Незнайно как, но всички от хотела излезли преди нас, а ние останахме последни.

Петърчо (момчето) се опита да отвори вратата, но не успя. Паникьосахме се, когато аз съм се сетила да разбия прозореца и да излезем. :y:

Взела съм камък и съм разбила прозореца. Излязохме през прозореца, но така се стъписахме от гледката, че онемяхме.

Толкожа много разрушени сгради, трупове и умрели животни, сякаш само ние сме на този свят. Тогава незнайно как, се отворил портал във въздуха, който отвеждал към рая и един, който отвеждал към ада.

Само аз съм влязла в портала към рая, а те в портала към ада. Тогава аз буквално съм изчезнала и са останали само двамата.

Живяли в ада 2-3 години, докато веднъж двамата не се срещнали. Излезли двамата на кафе, говорили си и решили да си тръгват.

Било толкова пусто по тази улица, само те били там. Когато не ме видяли да ме изхвърля портал с череп и кости, тогава се втурнали към мен и аз към тях.

Те ми разказаха всичко и аз им разказах всичко.

Това е всичко, което са сънували. Е, съжалявам, ако е имало правописни грешки.

Дайте предложения какво може да значи. Пак ви напомням и двамата са сънували съвсем едно и също нещо. :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Емануела
Емануела
06.12.2012 11:32
Просто сън .
0
0
Винсент Атанасов
Оу, глупости! Сънищата са просто буламач забъркан от мозъка набъкан с впечатления от изминалия ден. Всички знаем, че съвсем скоро земята ще бъде разрушена. Има няколко вариянта. Крайно врем е природата сама да ни заличи, но е по-вероятно сами да го направим. Хм...Може просто да сте сънували подобни неща по съвпадение и малко да сте позабравили детайлите. Странно е. Обаче допускам, че може и наистина да има връзка със съдбата. Цялата Вселена е толкова сложна, объркана и хаотична, че нищо чудно да е направена такава нарочно. Или по-скоро от някое точно конкретно лице.
0
0