Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Получавам видения за близки хора

Получавам видения за близки хора

Получавам видения за близки хора
Винаги от малка съм имала обичайните за всеки предчувствия. Например усещаш донякъде дали ще те изпитат, дали си се справил на контролно, лоши предчувствия за отделни хора и така нататък.

Последната година не мога да опиша защо, но сякаш интуицията ми започна да се изостря за наистина специфични неща. Започнах да получавам предчувствия които често или ми спасяват кожата от неприятности, или предчувствия свързани със специфични детайли за мои близки.

Сещам се за една специфична случка. Имам една близка приятелка и поради някаква причина бях сигурна, че тя ще се запознае с чужденка от африкански произход и ще се сдружат. Беше странно, но усетих че е нужно да и го споделя. Мина точно месец и тя ми каза че всъщност по някакъв начин съм предсказала събитието и това реално се случи. Тя беше развълнувана, аз озадачена и изненадана. Моята приятелка витаги е вярвала в мистичната страна от живота. Докато аз само съм се наслаждавала на такива истории и нищо повече.

Другата случка беше свързана с приятеля ми. Живеем отделно все още. Говорихме си по телефона и в течение на разговора, не знам защо, но му казах да не се притеснява и тревожи защото всичко ще е наред. Споделих му и как поради някаква причина си го представям седнал на терасата, да хапва бекон и да гледа в далечината. Той си помисли че го наблюдавам и ми, каза че точно съм описала момента както е. Каза че е се притеснявал за скорошния си изпит и решил да излезе на терасата на чист въздух с чиния бекон в ръка. . . Честно от казаното изтръпнах от ужас. Помислих, че се шегува за момент защото наистина се уплаших.

Сещам се и за още едно странно съвпадение, в което приятеля ми се е обърнал и някой го замерва с предмет. Отново споделяки ми, ме увери, че се е карал с някой и тъкмо когато се е обърнал са го замерили.

От тези и много други случки започнах да медитирам, да търся начини за развитие и да си водя дневник с предчувствия или видения, които съм усетила за през деня. Често съм се измъквала от неприятности като например да не казвам някои неща според ситуацията, да не ходя на някои събития с определени хора, да казвам точно това от което понякога човека има нужда и дори понякога усещам когато някой ще ме назове по име.

За мен всичко това е сравнително ново, но все още мистериозно и объркващо. . . Ако някой в коментарите може да ми сподели подобна случка или съвет ще се радвам да прочета.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати