Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Днес по обяд се случи нещо

Днес по обяд се случи нещо

Днес по обяд се случи нещо
Здравейте. Искам да споделя какво се случи днес на обяд. Аз по принцип рядко сънувам и кошмари и каквото и да е било.

Днес както си спах, не знам за какво става дума, но ето и какво се случи:Както спах, не знам дали се събуждам или сънувам, но нещо ме души и не мога да мърдам.

Чуват се някакви гласове и се случи 4 - 5 последователни пъти тъкмо като заспивах. Не знам дали е било сън, но виждах какво се случва, все едно някой ме душеше, дори и сега усещам гърлото си все едно го е стискал някой.

Естествено, уплаших се, но не толкова колкото до това, че ми е интересно какво е това. Сънна парализа ли, в демони не вярвам или някой ме е проклел защото точно предишния ден се скарах с една жена, която много обича да кълне.

Не знам, кажете си мнението.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
zefit
zefit
20.08.2012 14:34
Ами щом си виждала как става това,значи е било сън!А за това,че усещаш гърлото си също има обяснение!И аз когато сънувам нещо става така!Виждам как се случва!Но това е невъзможно!Офф,добре,де не съм сигурен,че има обяснение,защото и аз като се събудя след кошмар усещам това,което са ми направили в съня!
0
0
Radoslav Dimitrov
Radoslav Dimitrov
20.08.2012 13:13
Това болест ли е шото за първи път ми се случва
0
0
Inspiration
Inspiration
20.08.2012 12:52
Може да са хипнагогии от сънна парализа... По време на нея се чуват разни неща и може да ти се привиждат разни работи...
Това е сънна парализа, спокойно...
0
0