Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Помагам при обладаване, влияние от демон, дух, астрал, магии и т.н.

Помагам при обладаване, влияние от демон, дух, астрал, магии и т.н.

Помагам при обладаване, влияние от демон, дух, астрал, магии и т.н.
Здравейте!

Помагам на хора с такива проблеми от доста време и също така помогнах на доста хора от този сайт, доста от тях имаха симптоми на обладаване или влияние от демон.

Реших да напиша това, така, че ако някой не е писал тук историята си, но има нещо, което го тревожи, да се свърже с мен.

Ако чувате гласове, виждате сенки, имате натрапчиви мисли за самоубийство, виждате духове, имате дух около вас или пък смятате, че върху вас е направена магия, свържете се с мен, аз ще ви помогна !

Не взимам пари и такива глупости, просто помагам на хората, защото хората дето могат да помогнат при подобни случаи са доста малко.

Така, че ако имате някой от симптомите или имате нежелани гости и проблеми с духове и т.н. свържете се с мен...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
ериней
ериней
27.12.2012 16:55
Всичко започна преди повече от 20 години имах неблагоразумието да ходя на екстрасенс ,и оттогава започнаха да ми се виждат светещи фигури и често да мисля за самоубийство.Накратко промених се станах злобна завистлива.Преди 5години изпаднах в транс говорех с чужд мъжки глас и ръмжах .Ходех да ми четат Кипряновата молитва и пред свещеника изръмжах,той едва ли не ме помисли за луда Майка ми след години умря от рак Какво да права
0
0
Execute
Execute
14.08.2012 00:03
свръзвайте се с мене пиишете на лично... помогнали сме на бая хора ...
1
0
Inspiration
Inspiration
13.08.2012 12:18
Ами за повече връзка ми пишете лични съобщения, тогава ще ви дам скайп, защото не искам да го оставям тук в темата, пишете на лично съобщение и ще ви го дам :)

Ако обсебеният не желае да се промени по негово си желание (в смисъл не е изцяло обладан и може да взима решения) тогава го карам да осъзнае проблема, но ако е обладан тежко и само демона говори, тогава гледам да помагам без значение дали иска или не... Но ,разбира се, има хора които не искат помощ и това си е техен проблем, но проблема при такива случаи е, че повечето от мислите на обладания са повлияни от демона, а демона иска да ги махне от помощтта :)
0
0
Алекс
Алекс
13.08.2012 10:22
Ами ако обсебеният не желае да се промени,защото не осъзнава проблема си и двуполюсното си поведение?
0
0
Ралица
Ралица
13.08.2012 00:41
Може ли да оставиш някакви координати?
0
0