Ужасен сън

Ужасен сън
Здравейте, надявам се да ми помогнете. Не мога да разгадая сама съня си, защото в Онлайн Съновника не мога да намеря точно това, което търся.

Сънувах, че майка ми ме изпраща на народни танци (преди танцувах). Тя ми казва да не пипам уличните животни.
Свършили сме по-рано и аз се прибирам. Бях стигнала до нашия вход.

Видях едно коте и клекнах за да го погаля. После станах и видях, че майка ми ме гледа мрачно през прозореца. Качвам се вкъщи и отивам в моята стая. Сядам на стола пред бюрото.

По едно време почувствах огромна болка при краката. Погледнах към тях и видях, че майка ми реже краката ми :x: :s:

Веднага като се събудих след този сън, първата ми работа беше да си пипна краката. :x: Беше ужасно. Сънувах го отдавна, но все още е го помня много точно(все пак страшен сън трудно се забравя).

Надявам се да може някак си да се разтълкува.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
BunniRabit
BunniRabit
19.08.2012 16:21
мозе маика ти мрази котките и ти го знаес и си се напласила
0
0
Натали
Натали
24.07.2012 09:47
И според мен трябва сама да потърсиш отговор за съня си.Става въпрос за символично тълкуване-на какво са символ краката ти,на сила,свобода,самостоятелност или нещо друго.Няма универсално тълкуване за сънищата,всеки сън е строго индивидуален.За теб котката може да е символ на женственост например, а за някои тя е олицетворение на злото и тн.Опитай се да направиш списък с най-важните неща от съня ти и се запитай какво означава това за мен.Прави го спонтанно,не се замисляй какво трябва да е ,а какво ти чувстваш.Успех :)
0
0
Ивета
Ивета
22.07.2012 23:13
Всъщност,права си.До колкото си спомням по едно време спорих с майка си,за уличните котки,защото като по-малка имах навика да ги пипам и т.н.Не се бях замисляла за това.Благодаря ти :)
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
21.07.2012 22:03
може би си си имала проблеми с майка си, нещо сте спорили и тя не е искала да направиш нещо, очевидно в съня да не пипаш уличните котки и когато си го направила тя ти е била сърдита и т.н. Обмисли какво си правила щом е пробудило спомена за майка ти, забраняваща да правиш нещо, може би си имала котка, която майка ти не е одобрявала да притежаваш, отговорите са много, сама трябва да осмислиш ситуацията!

ПС. Дано малко да съм помогнала!?
0
0