Демон или дух

Демон или дух
Това ми се случи на село. Беше късно през лятото. Връщах се от парка. Беше тъмно, но различавах предмети и виждах какво става около мен.

Тогава видях едно кученце. Исках да го погаля, но то отстъпи назад. Аз тръгнах, а то след мен. Зарадвах се тъй като то беше много красиво и махаше с опашка. Само дето очите му бяха странни-кърваво червени.

Влязох в двора и се обърнах за да видя дали върви след мен. След това извиках баба си за да го види. Когато излязохме от къщата него го нямаше. И не знаех как е избягало-бях заключила.

През нощта чух учестено дишане-точно като на кученцето. Беше ме страх да стана, но през нощта се събуждах много пъти. Това дишане го чувам всяка нощ когато съм там.

Дали не е било демон ? Или дух ? :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
50
44
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
niq
niq
04.05.2012 19:34
Ами да ти кажа честно кучето може да е било такова (с такива очи родено).Може да е бил силен дух вселил се в тялото на кучето.Надявай се да не е било нещо във формата на куче , но според мен щом не ти е направило нищо значи не е било злонамерено.А дишането което чуваш може да е плод на въображението - мозъчно предразполагане към изпитаните чувства (страх,измуление) и това място да те кара да го чуваш.Съдейки по червените очи може да е било същество на мрака но не е хубаво да се съди по външния вид,все пак може да е добро.Предлагам ти да потърсиш по обстойно за вселяването,може би УИКА ще ти помогнат.Това е нещо като религия с последватели наречени вешици но използват природните дадености за добро не за зло.Възможно е да е бил силен дух от друго измерение (извънземно) прочети книгата "Не пипай тази книга" за повече информация за финия свят... С друго не мога да ти помогна ...
0
0
Диана
Диана
04.05.2012 09:45
Здравей ! Мислих по въпроса ... моето мнение е, че може би нещо се е случило на кученцето в двора ти. Не се знае какво, но щом го чуваш как диша всяка вечер ... аз така расъждавам.

Другата ми теория е, че "това нещо" не е искало да ти направи нищо ... Но само се чудя, защо се ръководиш по това, че му маха опашката ? Не му ли виждаш кърваво - червените очи ? Не знам, просто ми е много странно това . И защо си сама в парка през нощта ? Не те ли е страх ? Може би кученцето не е наистина кученце, може би само е приело образа на такова и може би не е искало да бъде виждано от никой друг, освен от теб (от баба ти със сигурност) ...Не знам.
0
0
Кристиян
Кристиян
03.05.2012 21:43
Определено не е било дух,бъдете сигурна,но няма и характерните черти при демонизъм.
Но каквото и да е било,макар,че аз имам теория,не е трябвало да му обръщате внимание щом изглежда подозрително,и в никакъв случаи не е трябвало вие да го докосвате,защото така се прави една връзка,която няма да обяснявам,но да приемем че се прикрепя към теб,като дух към стария си дом в които е бил убит приживе.
И когато се прикрепи към вас,то е в състояние да проявява с физическо присъствие,с не материално физическо тяло,от там човека изпада в тотален шок започва да отделя засилено количество редуцирана енергия,а то точно с това се захранва за да се проявява на не материално ниво,но с материални качества,като произвежда звук,полъх,създаване на голямо количество на водно изпарение от тялото и от там смразяващо чувство,но и много други проявления има...
Ако проблемът се прояви още веднъж тогава ще трябва да се реши проблема бързо,защото просто не се знаят последствията.

Извинявам се за правописа,но пиша на БГ фонетика.
2
0