Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Най-наситената дъга

Най-наситената дъга

Най-наситената дъга
Здравейте, ще ви разкажа един мой сън.
Не си спомням много. Майка ми ме изпрати до магазина да купя яйца и захар. В магазина намерих само захарта. Попитах къде се намират яйцата, а мисля, че шефът им ми каза, че няма.

Когато излязох от магазина се обадих на майка ми и и казах, а тя ми каза да взема 'сини яйца'. Срещнах приятелката ми и се върнахме в магазина. Оставих захарта в един шкаф и започнахме да търсим яйца.

Намерихме ги, но те бяха някак странни. Имам предвид, че бяха украсени като за Великден, цветовете бяха само тъмни и върху яйцата имаше залепени някакви картинки, може би от тези, дето можеш да си ги залепиш на телефона.

Отказахме се да купуваме яйца от този магазин. Взехме си по една вафла и тръгнахме към касата. Първото нещо, което ми каза касиерката не успях да го разбера, но после ми каза да се кача на един облак, който беше отстрани до касата.

По нагоре имаше още един, за който да се хванеш. Когато погледнах нагоре видях дъга. Цветовете бяха наситени и искрящи неописуема гледка. Мисля, че това беше 2-рия сън, защото се събудих да пия вода.

В първият ми сън също имаше дъга почти същата. Пак беше красиво. Тук пише, че това носи успех и късмет. Дано да е така.

Благодаря, че отделихте време да прочетете това...



Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати