Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах ужасен сън

Сънувах ужасен сън

Сънувах ужасен сън
Искам първо да споделя, че не съм религиозна, рядко ходя на църква, а също така изобщо те гледам филми на ужасите, трилъри и всякакви подобни такива.

Като цяло сънят ми беше много продължителен и страшно объркан, но аз си спомням следното: Бяхме в нещо като църква или манастир с някакви хора, струва ми се, че бяха мои близки - не помня.

Имаше огромна икона, но вместо образ на светец в нея се появи образ на ужасен демон - очите му светеха и той крещеше нещо, което също не помня.

Обзета от ужас и аз започнах да крещя молитвата "Отче наш..."(родена съм в католическо семейство и още помня няколко молитви).

В съня си знаех, че трябва да кажа молитвата три пъти, но на третия път забравих края и... Явно ужасът в съня ми е бил голям, защото точно в този момент се събудих.

Някой да има представа какво може да означава всичко това? На другия ден ми се случиха няколко неприятности, но за щастие, не особено големи.

Още веднъж съм сънувала подобен странен сън, преди около 10-тина години. Пак бяхме в църква, но едната стена се срути и попаднахме в друга, много по стара църква, а в срутената стена имаше нещо като ниша и там имаше хляб.

Знаех, че хлябът е много стар, но като го опитах, на вкус беше съвсем пресен. И след този сън нищо особено не ми се случи...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
TeoShamSher
TeoShamSher
07.09.2012 18:10
Съня ти значи, че е време да обърнеш внимание на Бог, колкото и да не си религиозна тези неща съществуват и ще продължават да съществуват без значение дали вярваш или не. Има една силна мисъл на Албер Камю, която гласи: "Бих предпочел да живея живота си сякаш има Бог и като умра да разбера, че няма, от колкото да живея живота си все едно няма Бог и като умра да разбера, че има."
Ти сама си решаваш пътя, но знай, че получаваш постоянни атаки от не така добри сили.
0
17