Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Случка с проклятие

Случка с проклятие

Случка с проклятие
Реших отново да споделя тук с някои хора та дано някои от тях да успеят да разчетат историята. Сънувах я вчера когато си легнах. Видях смъртта облечена както винаги с черни дрехи-дрипи черна качулка, държи Коса с кокалистите си ръце.

До нея един човек или дух облечен в дрехи като на уважаван човек от едно време. Те седяха на една пейка до нашият блок и аз минавах оттам и те ме викнаха при тях. Аз отидох, но бях уплашена така 2-3 дни минаха в съня ми уж.

Аз пак отидох и те ми показаха огън на 3,4,5 етаж от съседния блок аз тръгнах да викам пожарна, но Смъртта ме спря. Аз го питах (да подчертая беше мъж) защо, а той ми каза, че там живеели хора от много отдавна и имало някакво проклятие, което дебнело над тях, че сърцата им и душите им били изгорели в огъня и сега търсели всяка нощ отмъщение и който отиде в къщата им ще ги освободи и те ще тръгнат да дирят отмъщение и да се хранят със сърцата на хората.

Отстрани на асфалта имаше едно сърце, в което беше забито нож с отрова то беше голямо а ножът не толкова голям. На другия ден в съня ми вечерта пак се събрахме тримата. Смъртта тръгна към апартаментите, ние се опитахме да го спрем, но той не спря отиде и освободи онези неща, те взеха сърцето му и избягаха.

След това аз тръгнах да бягам заедно с другия дух-човек, но голямото сърце с ножа го сграбчи и го наръга той седеше мъртъв, кръвта му изтичаше. Аз тръгнах да бягам защото една от жените-сенки ме гонеше паднах на приблизително 200 метра след блока и тя дойде и вероятно взе сърцето ми.

Но едно беше, че на мен не ми стана нищо поех си въздух и спрях нарочно да не дишам за да не разбере, че съм жива. Но не можех за повече от 5 секунди. След това се събудих станах и тъй като нашите са в другата стая, аз изпитах някъкъв страх да отида при тях и да ги видя.

Сякаш се страхувах, че са мъртви или са като жените и мъжете сенки в съня ми. (И все пак си мисля, че като се събудих преувеличих малко)като се събудиха всичко беше наред.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати