Проклятието

Проклятието
Доскоро мислех, че в семейството ми има проклятие, но не бях сигурна. Мислех си така, защото на мен и на баща ми ни се случват само лоши неща.

Вчера бях при лелята на баща ми и тя ми разказa нещо много тревожно. Разказа ми за моята прапрабаба. Ето накратко кое беше тревожното в разказа и.

Прапрабаба ми имала 5 деца, от които най-голямото прабаба ми. Второто и дете било момче. Накратко, когато бил на 19 години се разболял.

Прапрадядо ми продал всичките или повечето си имоти, за да го излекуват, но никой не успял(това е защото медицината е била на много ниско ниво и тази болест е била нелечима).

След това прапрабаба ми имала 2 деца, близначки. Прапрабаба ми се разболяла и нямалo кой да се грижи за децата(прапрадядо ми работел по цял ден и бил много зает). Децата също заболели и умрели.

Последното дете на прапрабаба ми било момиченце. Веднъж докато прапрабаба ми спяла, детето се задушило с одеялото. Така умрели четирите деца на прапрабаба ми и жива останала само прабаба ми. Нима всичко това е съвпадение и над семейството ми не тегне проклятие ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
violet
violet
24.06.2010 15:15
Напротив, прабаба ви е била късметлията и е оцеляла. Предала е и късмета си, доколкото се предава с раждането. Оценяйте, че сте здрави и оцелели. Замислете се какви лоши неща ви се случват и дали са толкова лоши, колкото да починат 4 деца.
0
0
Лина
Лина
22.06.2010 16:48
Навремето хората са умирали от най-обикновена настинка. Баба ми лека и пръст са били 7 деца. Всички умират в детска възраст, с изключение на баба ми. Животът е бил труден, болестите неизвестни. По онова време всички са раждали по много деца, ако повечето бяха оживели, България сега трябваше да е поне 40 милиона души. Така, че не бой се, не сте прокълнати. На някои им върви повече от на други, може да ти е писано да си от вторите. Бъди оптимист и знай, че има много по-зле от теб.
1
0
asasa
asasa
22.06.2010 01:12
Много зле.
0
0